Izdvojeno, Nameštaj i oprema

Flos String Light: Kablovi su ponovo u modi

Najnovija rasveta italijanske kompanije Flos dolazi s veoma dugačkim kablom koju možete postaviti vidljivo po sobi kako god vama odgovara.

Rasveta String Light dizajnera Michaela Anastassiadesa drugačija je od svih ostalih jer su kod nje kablovi namerno ostavljeni vidni. Rasveta se sastoji od kabla dugačkog 12 ili 22 metra, koji se postavlja u geometrijskoj formi, i od okrugle ili kupaste svetiljke koja se postavlja na poziciju koju želite da osvetlite.

flos-rasveta-1

Kablovi mogu pratiti određene oblike, forme ili mustre u prostoriji a mogu se i postaviti tako da naglasite određene delove u sobi.

flos-rasveta

String Light je veoma praktičan za instalaciju. Ne morate, na primer, imati izvor struje u plafonu da biste imali svetiljku koja visi s tavanice. Jednostavno, dovedite kabel tamo gde želite da imate luster a potom ga vodite tako da u prostoru obrazuje zanimljivu geometrijsku formu.

flos-svetiljka

Flos String Light s okruglom svetiljkom ima još jednu zanimljivu mogućnost a to je da se ona može paliti i dimovati dodirom prsta zahvaljujući ugrađenom Touch senzoru.

flos prezentacija

LED svetlo od 2700K obezbeđuje toplu atmosferu u prostoriji.

string_lights-flos

Da bi svetiljke mogle bezbedno visiti s plafona, pobrinuo se kabl koji je ojačan Kevlarom – materijalom koji se primenjuje i u izradi pancira.

flos svetlo

Već je stigla i prva nagrada. Naime, kompanija Flos i dizajner Michael Anastassiades su za String Light osvojili nagradu Homes & Gardens Designer Awards 2015.

flos

Svetiljku String Light, kao i svu ostalu Flos rasvetu, možete kupiti u firmi Light System Design.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *