Aktuelno, Novi objekti

Glamurozan enterijer prve Armani radnje u Beogradu

Kompanija Giorgio Armani sa zadovoljstvom najavljuje otvaranje prve Emporio Armani radnje u Beogradu i Srbiji.

Radnja će biti smeštena na Terazijama 28 i prostiraće se na preko 270 metara kvadratnih prostora prizemnog nivoa, a zvanično će biti otvorena u četvrtak, 30. septembra.

Enterijer ovog prestižnog modnog objekta pažljivo je osmišljen i dizajniran od strane Đorđa Armanija i njegovog tima arhitekata. Plafon je od belog marmorina, dok je pod napravljen od svetlog, sjajnog kamena dajući prostoru glamurozan izgled.

Na ulazu u radnju dominira veliki ekran na kome se prikazuje nova kolekcija, dok pozadinski prosvetljene velike reklamne fotografije ukrašavaju enterijer.

Veliki odeljak za modne dodatke u ulaznoj zoni ukazuje na luksuzan prostor koji ujedno odaje utisak privatnosti. Modni dodaci su izloženi u staklenim kutijama sa pozadinom od svilene tkanine u boji bronze. Na zidovima se naizmenično smenjuju crno staklo i tkanina u boji bronze duž cele radnje.

Glavni i odgovorni projektant i projekt menadžer MSc Dubravka Đukanović d.i.a dok je izvođač radova Eurodom iz Beograda i Abbott enterijeri iz Šapca. Sam koncept Armanijevog prodajnog objekata definiše njihov projektantski tim kojima pripada i uloga supervizora po završetku izvođenja radova

Emporio Armani ima svoje radnje u 46 zemalja u svetu a ovo je prva koja stiže u našu zemlju.

Uskoro na Gradnja.rs ekskluzivne fotografije enterijera Armani shopa u Beogradu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *