Aktuelno, Novi objekti

Novi hotel u Trebinju od 7.500 kvm

Bobar grupacija predstavila je u Trebinju idejno rešenje hotela koji će biti izgrađen u centru grada i  imati četiri zvezdice, a u ovaj projekat biće investirano oko 8 miliona evra.

Hotel će  po sadržajima koje će nuditi biti jedinstven u Hercegovini i moći će da parira većim centrima u okruženju. Biće građen na lokaciji sadašnje štamparije “Grafokomerc” prostiraće se na površini od 7.500 metara kvadratnih.

Direktor “Bobar kompanije” Gavrilo Bobar potvrdio je da će hotel najvećim delom finansirati “Bobar grupacija”, dodajući da će se u narednih pet mjeseci intenzivno raditi na projektovanju, nakon čega će početi gradnja hotela koji bi trebalo da bude završen do oktobra 2012. godine.

U okviru hotela gradiće se savremeni spa-centar koji će, osim bazena i nekoliko multifunkcionalnih hidromasažnih kada, imati i savremenu teretanu, te saunski i hidromasažni blok, sobe prilagođene sportistima, te druge savremeno opremljene sobe i luksuzni apartmani, supermoderni multimedijalni kongresni blok, lokale namijenjeni za poštu, banku, butike i druge sadržaje koje posjeduju svetski hoteli.


Idejno rešenje hotela predstavio je arhitekta Đorđe Bajilo ispred arhitektonskog studia DBA iz Novog Sada, koji je „odgovoran“ za izgled objekta koji će predstavljati spoj savremene arhitekture i rekonstruisanog objekta upravne zgrade Grafokomerca, nekadašnje kasarne Austrougarske vojske sa početka 19.veka.

Studio DBA će u narednom periodu intenzivno raditi i na izradi kompletnih Glavnih projekata, projekta Enterijera i opremanja ovog savremenog hotela.

Uskoro prikaz celog projekta na našem sajtu. Inače, kako vam se sviđa novi hotel? Komentari su dobrodošli!

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

3 komentara

  1. RuzaR

    Meni se svidja fasada, odnosno ova sara na brisolejima.

  2. Wess

    Odlicno izgleda hotel . svidja mi se spoj starog i novog . Trebinju je bilo potrebno ovako nesto .

  3. ss

    dopada mi se

Ostavite odgovor

Obavezna polja *