Arhitektura, Izdvojeno

GoDaddy: Nove kancelarije u Silicijumskoj dolini

Poznata kompanija za registraciju i hostovanje internet domena nedavno se preselila u novi poslovni prostor u informatičkom centru Kalifornije.

Projektni tim DES Architects + Engineers dobio je zadatak da osmili novi kancelarijski prostor koji će zaposlenima u kompaniji GoDaddy pružiti dobre uslove za rad i međusobnu komunikaciju. Kretanje zaposlenih je inače zamišljeno u koridorima koji izgledaju kao piste za trkanje. Svakom zaposlenom je na raspologanju trotinet ili karting na pedale kojim se može odvozati do željenog mesta.

godaddy-des-architects-engineers_portada-1000x666

Nove kancelarije kompanije GoDaddy u Silicijumskoj dolini imaju živopisan enterijer s puno zelenila i prostora za sastančenje.

godaddy-des-architects-engineers_portada-4

Kartinzi, stoni fudbal, stena za penjanje, golf: sve su to aktivnosti kojima se zaposleni mogu baviti tokom radnog vremena.

godaddy-des-architects-engineers_portada-2 godaddy-des-architects-engineers_portada-3 godaddy-des-architects-engineers_portada-5 godaddy-des-architects-engineers_portada-6 godaddy-des-architects-engineers_portada-8 godaddy-des-architects-engineers_portada-9 godaddy-des-architects-engineers_portada-10 godaddy-osnova

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Marko

    Oduvek sa se pitao kako ti ljudi imaju vremena da rade 🙂

Ostavite odgovor

Obavezna polja *