Arhitektura

Gradi se prestižno selo u srcu Beverli Hilsa

Naselje Gardenhouse sa šesnaest individualnih kuća i zajedničkim dvorištima, izgleda kao ono iz seriji Džoi.

Kompanija Palisades nedavno je objavila renderinge na kojim se vidi izgled unutrašnjosti luksuznih vila u Los Anđelesu, zapravo u njegovom prestižnom kvartu Beverli Hils. U skladu sa glavnim projektom kojeg potpisuje renomirani arhitektonski biro MAD Architects, enterijere je dizajnirala firma Rottet Studio. Oni prate istu, minimalističku estetiku eksterijera, koju karakteriše kombinacija bele boje i mnoštva zelenila.

Eksterijer, kojeg potpisuje MAD, u odličnom je skladu s nedavno predstavljenim enterijerskim rešenjem.

Enterijer je izveden u kombinaciji svetlih drvenih podova, nameštaja u neutralnoj paleti boja i elemenata od belog mermera. Ova kombinacija stvara osećaj prozračnosti u svakoj vili, piše ArchDaily.

„Prostori će odati poštovanje neverovatnom dizajnu objekata, uz istovremeno prikazivanje duha kalifornijskog života i stambenog modenizma. Unutrašnjost i otvoreni prostori će biti fluidni, omogućavajući da svetlost bude uhvaćena na način da pruža osećaj ekspanzivnog, svetlog prostora, povezanog sa prirodom.“, pesnički se navodi u saopštenju iz kompanije Palisades.

„Određene završne obrade površina odaju počast kalifornijskom nasleđu obrade drveta i vrhunskog dizajna na način koji je intiman i raskošan. Ovaj sveobuhvatan pristup bio je zamišljen tako da obezbedi dobru atmosferu za individualne domove koji će imati svoj poseban karakter.“, dodali su iz Palisades.

Nisu loši renderinzi, zar ne?

Samo čekamo da Džoi Tribijani uđe u ovu scenu.

Rendering: Palisades

Kada ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *