hansgrohe Tecturis pretvara kupatilo u individualan, lepo dizajniran životni prostor; Foto: hansgrohe
Promo

Inspirisano lepotom vode: Puristički dizajn linije slavina hansgrohe Tecturis

Linija arhitektonskih slavina u dve varijante dizajna kombinuje vrhunski kvalitet, inovativne, održive tehnologije i maksimalnu udobnost na minimalistički način.

Dok teče blago kao planinski potok, juri snažno kao vodopad ili je gladak kao površina jezera – element vode je promenljiviji i čistiji od bilo kog drugog.

Nova Tecturis linija slavina iz kompanije hansgrohe preuzima ovu čistu estetsku i funkcionalnu lepotu vode i oživljava je na nov način.

Na ovaj način, hansgrohe Tecturis stvara od vašeg kupatila mesto gde se u svakom detalju harmonično prepliću udobnost, funkcionalnost, održivost i arhitektonski principi.

Dostupan na dva dizajnerska jezika, hansgrohe Tecturis slavi svakodnevne vodene rutine i, zahvaljujući EcoSmart+ i CoolStart tehnologiji, obezbeđuje nižu potrošnju vode i energije, zadržavajući isti doživljaj vode.

Tecturis linija inspirisana je lepotom vode; Foto: hansgrohe

Savršena kombinacija dizajna i funkcionalnosti

Pored elegantnog dizajna, Tecturis impresionira i svojom maksimalnom praktičnošću. To je što Tecturis iz hansgrohea ima bočni kertridž koji je harmonično integrisan u dizajn obe linije.

Jednostavan bočni rad osetljive ručke obezbeđuje manje prskanja vode na površini kade ili lavaboa, što smanjuje količinu vremena potrebnog za čišćenje.

Pored toga, ravni integrisani regulator prskanja smanjuje stvaranje kamenca, čime dobijate više vremena za kvalitetnije sadržaje u vašem životu.

Bočni kertridž harmonično je integrisan u dizajn obe linije; Foto: hansgrohe

Obe linije slavina su dostupne u četiri FinishPlus površine – hrom, mat crnoj, mat beloj i brušenoj bronzi.

Kako biste izrazili sopstveni stil i u kupatilu, ova linija arhitektonskih slavina dostupna je u dva dizajna.

Svojim nežnim oblinama i mekim linijama, Tecturis S se harmonično uklapa u različite ambijente kupatila i obezbeđuje mir i opuštenost, dok Tecturis E svojim modernim, kubičnim dizajnom naglašava svedeni, direktan stil.

Kako bi se u potpunosti prilagodile individualnim ukusima i odgovarajućem ambijentu kupatila, obe linije slavina su dostupne u četiri FinishPlus površine – hrom, mat crnoj, mat beloj i brušenoj bronzi.

Tecturis S (hrom); Foto: hansgrohe
Tecturis S (hrom); Foto: hansgrohe
Tecturis E (mat crna); Foto: hansgrohe
Tecturis E (mat crna); Foto: hansgrohe

Topla voda teče samo kada je zaista potrebna

Opremljen naprednom hansgrohe EcoSmart+ tehnologijom, Tecturis smanjuje potrošnju vode na maksimalno četiri litra u minutu – što znači dodatno smanjenje protoka za 20 % u poređenju sa drugim EcoSmart proizvodima – uz održavanje istog nivoa udobnosti.

Zahvaljujući integrisanoj CoolStart tehnologiji, topla voda teče samo kada je zaista potrebna. Pošto drška Tecturisa ide paralelno sa osnovnim telom, funkcija CoolStart je još intuitivnija za korišćenje: topla voda teče samo kada se ručka aktivno pomera nadole.

Na ovaj način se energija za proizvodnju tople vode može uštedeti za kratko vreme, što je svakako neophodna stavka za energetski štedljivo korišćenje kupatila.

Zahvaljujući integrisanoj CoolStart tehnologiji, topla voda teče samo kada je zaista potrebna; Foto: Hansgrohe

Brend bogat tradicijom podržava održiv način života zahvaljujući inovacijama i materijalima koji gledaju u budućnost.

Kompanija hansgrohe predstavlja holističko iskustvo kupatila koja kombinuju tehnologije za uštedu vode i energije, inteligentne funkcije i izdržljiv kvalitet.

Sa bezvremenskim vrhunskim proizvodima, brend bogat tradicijom podržava održiv način života zahvaljujući inovacijama i materijalima koji gledaju u budućnost.

Vođen ovim pionirskim duhom, brend dizajnira nezaboravne trenutke dobrog raspoloženja uz vodu i životno okruženje koje ispunjava visoke standarde udobnosti i dizajna.

Vrhunski hansgrohe proizvodi ispunjavaju visoke standarde udobnosti i dizajna; Foto: hansgrohe

Veća funkcionalnost, bezbednost i estetika

Zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom u dizajnu PHOENIX-om, kompanija kreira holistička rešenja proizvoda za kupatila, kao i aplikacije za pametan život, koje obogaćuju vašu svakodnevni život većom funkcionalnošću, bezbednošću i estetikom.

U okviru međunarodno aktivne Hansgrohe grupe, premium brend hansgrohe proizvodi, prodaje i distribuira tuševe, tuš sisteme, kupatila i kuhinjske slavine, kupatila, nameštaj, sanitarnu keramiku i kuhinjske sudopere.

www.hansgrohe.rs

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *