Aktuelno, Opremanje, Video

Hidraulična garaža koja štedi prostor

Podzemni parkinzi dobijaju novi smisao sa rešenjem koje je prestavila engleska firma Cardock. U želji da se dobije što više slobodnog prostora, ova podzemna garaža omogućava vam da parkirate automobil bezbedno i to na dodir dugmeta.

Automobili se parkiraju jedan na drugi omogućavajući efikasnost po pitanju zauzetog prostora. Stoga je ovaj garažni sistem idealan za porodice koje imaju više automobila a malo mesta za parkiranje.

Cardock sistem pokreće hidrulički sistem koji podiže ili spušta platformu omogućavajući vam da dođete do automobila koji želite da parkirate. Nakon što postavite automobil na željenu platformu, dodirom na dugme spustićete ga ispod nivoa zemlje.

Nosivost Cardocka je tri tone po platformi a broj platformi nije ograničen ali se ne preporučuje više od tri jer se značajno povećavaju ionako veliki troškovi. Zbog svoje cene ovakvo rešenje moći će sebi da priušte oni sa dubljim džepom.

Cardock: Inteligentni sistem parkiranja

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

4 komentara

 1. DAnijel

  Ovo je ludo! 🙂

 2. DAnijel

  Koliko kosta ovo da se izvede? Mora da je papreno…

 3. Ivana

  Super je!

 4. zoranstubica

  ovo je vise od reci . jes verovatno skupo ali je dosta prakticno i dobro . vozis auto i parkiras i posle nekoliko minuta auto nestaje . ovo je bolje od alarma nemoze se ukrasti auto . kradja auta – STOP..

Ostavite odgovor

Obavezna polja *