Aura
Promo

Hidromasažne kade: nirvana u vašem kupatilu

Relaksacija i opuštanje na najvišem nivou, redukcija stresa, nivoa šećera u krvi, bolova u mišićima, poboljšanje cirkulacije, kvaliteta sna i sveopšteg duha i tela – sve ovo u jednom jedinom proizvodu: hidromasažnoj kadi.

Hidromasažne kade poznate su po brojnim benefitima koje pružaju svojim korisnicima, a jedna od glavnih prednosti jeste ta što uživanje u njima sebi možete priuštiti svakodnevno, implementacijom hidromasažne kade u sopstveno kupatilo.

Kvalitet po pristupačnim cenama

Da biste osigurali sebi dugačku listu dobrobiti koje donose hidromasažne kade važno je da napravite dobru odluku pri izboru kade. Za najbolji kvalitet po ceni koju sebi možete da priuštite izaberite modele hidromasažnih kadi Marconio Whirlpool SPA kompanije.

Asortiman proizvoda koji nudi Marconio inspirisan je istančanim ukusom i osećajem za wellness. Jedinstveno iskustvo koje je dostupno oslikava potpuno uranjanje u zen stanje, intimnu atmosferu i kompletno prepuštanje zadovoljstvu. Marconio Whirlpool SPA u svojoj ponudi akcenat stavlja na uživanje i održanje zdravog tonusa kože, ali i dostizanja nirvane.

Dizajn po vašoj meri

Da bi se određena hidromasažna kada najbolje uklopila u vaš životni stil i prostor u kom boravite, Marconio Whirlpool SPA predstavlja hidromasažne kade različitih dimenzija i oblika. Najjednostavnija podela oblka izvršena je na pravougaone, ugaone i oktagonalne hidromasažne kade, dok prema vrsti masaže koju pružaju postoje hidro koje nude vodenu masažu, i hidro/aero koje omogućavaju vodenu i vazdušnu masažu.

Pravougaone masažne kade dostupne su u dimenzijama od 140x70cm do većih, luksuznih primeraka dimenzija 180x150cm ili 190x110cm. Klikom na sliku ispod pogledajte koje sve modele pravougaone kade možete izabrati.

Gabba
Gabba
Marina
Marina
Miranda
Miranda
New-Arena
New-Arena
Piccolo
Piccolo
Quadro
Quadro

Ugaone masažne kade posebno su pogodne za manja kupatila jer svojom asimetričnošću iskorišćavaju prostor na najoptimalniji način. Izrađuju se u nekoliko dimenzija od 150x100cm do fantastičnog modela za dve osobe dimenzija 165x165cm. Vrste ugaonih masažnih kada pogledajte klikom na sliku koja sledi.

Neptuno
Neptuno
Simona
Simona

Oktagonalni tip hidromasažnih kada Marconio Whirlpool SPA nudi u jednom, ali vrhunski osmišljenom modelu nazvan Alborea. Ova kada zadivljuje svojim dizajnom i opcijama za uživanje koje omogućava. Dolazi u dimenzijama 175x175cm, a za relevantniji doživljaj ovog modela kliknite na sliku ispod.

Alborea

Svaki model kada moguće je nadograditi bilo kojom od dodatnih hidromasažnih opcija koje doprinose većem masažnom efektu, odnosno vizuelnom užitku. Da biste sigurno bili zadovoljni svojim izborom, stručno i ljubazno osoblje će kroz razgovor i dogovor sa vama osmisliti ponudu koja najbolje odgovara vašim navikama, raspoloživom prostoru i resursima.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *