Čuvena kupola Hale 1 Beogradskog sajma; Foto: Igor Conić
Promo, Sajmovi

Hörmann na Sajmu automobila Car Show 2023 u Beogradu

Domaćini na štandu u hali 2A upoznaće posetioce sa kvalitetom Hörmannovog bogatog asortimana, uključujući i novi proizvod ove renomirane kompanije.

Nemačka kompanija Hörmann predstaviće se na 55. Međunarodnom salonu automobila, najstarijem i najreprezentativnijem regionalnom događaje u sektoru automobilske industrije, koji se pod kupolom Beogradskog sajma održava od 22. do 28. marta.

Domaćini na štandu Hörmanna u hali 2A spremni su da sve zainteresovane posetioce upoznaju sa kvalitetom bogatog asortimana koji je osvojio Evropu u oblasti proizvodnje garažnih i kućnih vrata, motora za kapije, potapajućih stubića i parking barijera.

Iz Hörmann Serbia za Gradnju ovom prilikom najavljuju i novi proizvod – parking rampe.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Sajam građevinarstva u aprilu

Da podsetimo, nepunih mesec dana kasnije – od 24. do 27. aprilaBeogradski sajam ugostiće po 47. put i  Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2023, vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope.

Na sajmu će se predstaviti kompanije iz svih oblasti ove grane privrede: od građevinske mehanizacije, preko izolacije i boja, alata, proizvoda za klimatizaciju i grejanje, materijala za zidanje, sanitarne opreme, IT tehnologija, stolarije, panela, profila, do konstrukcija.

Takođe, na sajmu SEEBBE 2023 biće predstavljene i nacionalne izložbe Austrije, Crne Gore, Češke Republike, Holandije, Indije, Kine, Republike Srpske i Turske, a pojedinačno će se nastupiti izlagači iz preko 20 zemalja.

47. Sajam građevinarstva održava se pod sloganom „Gradimo pametno“; Ilustracija; SEEBBE

U okviru međunarodnog sajma građevinarstva održaće se i 13. Međunarodni sajam kamena i prateće industrije Stone Expo Serbia.

Posetioci će moći da vide i praktičnu primenu i domete digitalizacije, IT tehnologije i projektovanja i održavanja, zahvaljujući kontinuiranom radu stručnjaka i izlagača na inovacijama i povećanju produktivnosti.

Registracija na B2B portalu obezbeđuje poslovnom posetiocu besplatan ulazak na Sajam i mogućnost da pregleda poslovne profile izlagača i sa njima zakaže sastanke.

Partner manifestacije, udruženje Kamena Kolonija – Stone Studio Association, održaće 13. Međunarodni sajam kamena i prateće industrije Stone Expo Serbia, u okviru međunarodnog sajma građevinarstva.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *