Promo

Popust i do 30%: Štedite kupujući Hörmann vrata

Iskoriste priliku da do kraja 2017. godine kupite garažna i ulazna vrata po specijalnim akcijskim cenama.

Ukoliko planirate renoviranje ili izgradnju kuće ili stana, u mogućnosti ste da tokom ove godine uštedite novac prilikom kupovine garažnih ili ulaznih vrata. Hörmann vam nudi kako segmentna garažna vrata sa ili bez motora, tako i ulazna i sigurnosna vrata od čelika, počev od 1. marta po akcijskim cenama, nižim i do 30% od redovnih.

Do kraja 2017. godine Hörmann nudi po specijalnim akcijskim cenama garažna i ulazna vrata

Koliko su vam garažna vrata sigurna?

Ukoliko vam sigurnost igra značajnu ulogu, poželjno je obratiti se specijalizovanom servisu kako biste ispitali da li vaša vrata i dalje zadovoljavaju sigurnosne standarde. Hörmann ima ček-listu koja vam može pomoći da ispitate sigurnost svojih vrata. Proverite je ovde:

Ček-lista za kipujuća vrata
Ček-lista za segmentna vrata

Ukoliko želite da zamenite postojeća garažna vrata, u našoj ponudi možete pronaći nova garažna segmentna vrata RenoMatic Light 2017, koja se isporučuju sa motorom i daljinskim upravljačem po ceni počev od 750 evra (uključen PDV) i tako uštedite i do 30% u odnosu na redovne cene.

Takođe na raspolaganju vam se nalazi i veliki izbor čeličnih kućnih vrata iz Thermo65 serije. Ova vrata sa aluminijumskim štokom vam nude izuzetnu toplotnu izolaciju. Mogu se poručiti sedam modela počev od cene od 1.250 evra (uključen PDV) u tri boje, i tri dezena, dok se opciono mogu poručiti sa bočnim elementima i RC2 sigurnosnom opremom.

Više informacija o ovoj akciji pronađite ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *