Arhitektura

Hotel koji menja lokaciju u zavisnosti od želja gostiju

Švedski  lanac Scandic Hotels nudi svojim gostima mobilne smeštaje koje dostavljaju na bilo koju lokaciju na teritoriji skandinavije.

Od kada su od leta 2014. godine počeli da pružaju i ovu uslugu, Scandic Hotels je postavio dve svoje mobilne hotelske jedinice na četrdeset različitih lokacija širom Skandinavije. Kako je mobilne jedinice nazvane Scandic To Go moguće montirati bilo gde, pruža vam se mogućnost da budete na odmoru na mestu koje je vama, iz bilo kog razloga, posebno.

Scandic 01

Do sada je u dva mobilna hotela Scandic To Go ugošćeno više od 200 osoba. Oni su, kao što se to radi i kod svih ostalih hotela, bukirali svoju sobu onlajn i poslali je na svoju željenu lokaciju. Pogledajte koja su sve mesta izabrali gosti ovog neobičnog hotela.

Scandic 03

Jedinice su veličine osamnaest metara kvadratnih, uključujući i terasu. Smeštaj raspolaže sa jednim bračnim krevetom i jednim kaučem. Gosti tokom boravka mogu koristiti besplatan WiFi i klima uređaj, piše Contemporist.

Scandic 04

Kao i u svakoj drugoj regularnoj hotelskoj sobi, tu je i potpuno opremljeno kupatilo, a gosti na raspolaganju imaju i  bade mantile i sredstva za higijenu.

Scandic 05

Lokacija može biti gde na teritoriji Skandinavije ali pritom mora biti dostupna kamionima koji dopremaju ove mobilne smeštaje.

Scandic 02

Pogledajte kako izgledaju hotelske sobe koje vise sa planine:

Za alpiniste: Hotelske sobe koje vise sa planine

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *