Arhitektura

Za alpiniste: Hotelske sobe koje vise sa planine

Turistička kompanija Natura Vive, od sada u ponudi ima i boravak u transparentnim apartmanima koji su okačeni o liticu planine.

Avanturistički apartmani nazvani Skylodge Adventure, smešteni su na planini koja se nalazi u dolini Cuzco u Peruu. Čak i kada uspete da zakažete svoj boravak u jednom od ova tri apartmana, opet ćete morati da se pomučite da dođete do njih. Imate samo dve opcije: da se popnete do njih uz planinu, ili da se sa vrha, pomoću užeta, spustite do njih.

Skylodge Adventure 01

Želite avanturizam? Ovo je prava stvar za vas.

Skylodge Adventure 02

Neobične smeštajne jedinice izrađene su od aluminijuma i polikarbonata koji je otporan na sve vremenske uslove. Svaka jedinica je dugačka 7,3 a visoka i široka 2,5 metara.

Skylodge Adventure 06

Unutrašnjost apartmana je opremljena rustično. Svaki apartman ima četiri kreveta, trpezariju i kupatilo. Kupatilo je od ostatka prostora odvojeno zidom.

Skylodge Adventure 04

Skylodge Adventure 05

Ovi apartmani, nalik kapsuli, imaju šest prozora i četiri ventilaciona kanala, tako da pružaju prijatan planinski boravak. Pošto je prostor potpuno transparentan, na svim prozorima postoje zastori koji se mogu navući ukoliko postoji potreba za tim.

Skylodge Adventure 03

Skylodge Adventure 07

Skylodge Adventure 08

Pogledajte i kako izgledaju kapsule za stanovanje koje se mogu postaviti gde god vam srce poželi.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *