Konferencija će se održati 23. maja, a jedan od učesnika biće i Igor Conić; Foto: Gradnja.rs
Dešavanja

Urednik portala Gradnja na konferenciji Energetska efikasnost u zgradama u Srbiji i Crnoj Gori

Pored zanimljivih predavanja, prezentacija i panel diskusije, prijavljeni učesnici će imati priliku da održe B2B-sastanke sa odabranim nemačkim kompanijama.

Urednik našeg portala Igor Conić biće jedan je od učesnika panel diskusije na temu Ekološka gradnja, koja će se u okviru konferencije „Energetska efikasnost u zgradama u Srbiji i Crnoj Gori“ održati u utorak 23. maja 2023. godine u hotelu Mona Plaza u Beogradu.

Sa početkom u 9.00 časova, ovaj stručni događaj organizuje Nemačko-srpska privredna komora, pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i zaštitu klime SR Nemačke, a učešće na konferenciji je besplatno, uz obaveznu registraciju.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Predavanja, promocije, B2B sastanci

Na konferenciji ćete imati priliku da saznate više o energetski efikasnim merama u građevinskoj branši, zakonskim okvirima, projektima i načinima finansiranja, ekološkoj gradnji, kao i značaju zelene gradnje i pasivnih kuća, kako u Nemačkoj tako i u Srbiji.

U prvom bloku konferencije biće održano 5 dvadesetominutnih predavanja, koja će se baviti sledećim temama:

  • Izgradnja budućnosti danas
  • Pasivne kuće – sanacija postojećih objekata i objekata u novogradnji – koje su mogućnosti?
  • Energetski efikasne mere i projekti u Srbiji i Crnoj Gori
  • Zeleni zidovi u arhitekturi
  • Energetska efikasnost u zgradama: zakonski okvir i primeri dobre prakse u Srbiji

Nakon uvodnih izlaganja, nemačke kompanije će predstaviti svoje proizvodne programe i usluge, a po završetku konferencije prijavljeni učesnici će imati priliku da održe B2B-sastanke sa odabranim nemačkim kompanijama.

Konferencija će se održati 23. maja u hotelu Mona Plaza u Beogradu

Učesnici panela

Panel diskusija na temu Ekološka gradnja na programu je u 13.20 časova, a pored Igora Conića, glavnog i odgovornog urednika Gradnje, u njoj će učestvovati i Miloš Grdinić, Development & Asset Management Director u kompaniji Delta Real Estate, Tihomir Civkaroski, generalni direktor za regiju Istočna Evropa-jug u Knauf Insulation, Vladimir Đorić, partner i direktor konsaltinga u arhitektonskoj firmi Zabriskie, a kao učesnik najavljen je i predstavnik kompanije Xella.

Registracija

Na konferenciju se možete prijaviti najkasnije do petka, 19. maja 2023. godine, na i-mejl adresu: [email protected].

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Sredo

    Danas kako se gradi u novogradnji zidovi su toliko tanki da cujes komsiju kako dahce kad ima sex sa zenom.Zato se raspitujem u Solis-u ima li sta da ponude u starogradnji.Tad su se zgrade gradile zidovi debeli leti ti sveze a zimi toplo.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *