Enterijeri

Improvizacijom do lepo uređenog malog stana

U ovom stanu od 47 metara kvadratnih u centru Zagreba iskorišćen je svaki milimetar.

Kako piše D&D, vlasnici su odmah nakon što su došli u posed stana počeli s njegovim renoviranjem. Kompletna adaptacija podrazumevala je menjanje instalacija, prozora, vrata, podova… Nakon grubih radova i kada je stan napokon postao useljiv, vlasnici su, naravno, ostali bez novca. A onda je krenula improvizacija.

Kuhinja je uska i dugačka pa je elemente trebalo tome prilagoditi. Na podu su crno-bele pločice, a elementi su beli i imaju radnu ploču od svetlog drveta. Kuhinja je napravljena po meri a najskuplji deo bio je retro frižider. Kupatilo je takođe uska, ali funkcionalno.

Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada

U spavaćoj sobi nema ormana, ali onaj ogroman bele boje u hodniku dovoljan je za celu porodicu. Veliki beli orman u kontrastu je sa sivim laminatom koji se savršeno uklapa, a na desnom zidu postavljene su nalepnice s porukama.

Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada

Dnevna soba i trpezarija jedna su prostorija i ujedno najveća u stanu. Na podu je svetli laminat. Prostor nije opremljen luksuznim nameštajem, ali je ipak sređen veoma prijatno. Osim Kvadrine ugaone garniture, ostalo je sve vrlo jeftino ili doneseno iz podstanarskog stana.

Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada

Kako se boja vitrine nije uklapala, prebojena je u tirkiznu, a isto je učinjeno i s ormarićem. S time da su na njegovu ploču zalepljene novine. Sto za ručavanje koštao je manje od 100 evra, dve stolice su kupljene na buvljaku a ostale su dobili od porodice.

Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru gradaZagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada Zagreb, 25.11.2013 -Mali stan troclane obitelji u centru grada

Pogledajte još interesantnih rešenja za male stanove.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *