Enterijeri

Enterijer po meri: Prostran stan svetlih boja

Ukoliko volite svetle boje kombinovane sa zemljanim nijansama ovaj stan na Azurnoj obali će vam sigurno zapasti za oko.

Lociliran u francuskom gradiću Cap d’Ail nedaleko od Monaka, ovaj prostrani stan, iako je vrlo luksuzan, deluje opušteno i domaćinski. To je postignuto pažljivim odabirom kolorita pa prostorom dominiraju prirodne boje peska, kamena i, kako kažu arhitekte iz studia NG, nijansama neba i mora pri sumraku.

Nenametljiv nameštaj i elegantni detalji čine enterijer stana prijatnim a ceo prostor skladnim.

Apartment-in-Cap-dAil-France-1

Prostrani stan podeljen je na javni i privatni deo. Prvom delu, pored dnevnog boravka i trpezarije, pripada i ogromna terasa.

Apartment-in-Cap-dAil-France-2 Apartment-in-Cap-dAil-France-3 Apartment-in-Cap-dAil-France-4 Apartment-in-Cap-dAil-France-5 Apartment-in-Cap-dAil-France-6 Apartment-in-Cap-dAil-France-7 Apartment-in-Cap-dAil-France-8

Ogromna terasa je jedan od ključnih elemanata ovog stana koja je delom pokrivena dekingom dok je ostatak ozelenjen travom.

Apartment-in-Cap-dAil-France-9 Apartment-in-Cap-dAil-France-11 Apartment-in-Cap-dAil-France-12 Apartment-in-Cap-dAil-France-13 Apartment-in-Cap-dAil-France-15 Apartment-in-Cap-dAil-France-16 Apartment-in-Cap-dAil-France-17 Apartment-in-Cap-dAil-France-19 Apartment-in-Cap-dAil-France-21

Pogledajte još lepih stanova u sekciji Enterijeri.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *