Ukupna investicija u Indigo hotel Beograd procenjuje se na oko 20 miliona evra; Foto: Beobuild
Novi objekti

Butik hotel Indigo niče u Čika Ljubinoj u srcu Beograda

Delta Real Estate kroz svoje višegodisnje partnerstvo s Intercontinental hotel grupom, ovim projektom dovodi na naše tržište još jednu popularnu i brzo rastuću franšizu – Indigo hotel.

Izgradnja hotelskog smeštaja je stalno aktivna oblast gradnje u Beogradu, a u centralnu gradsku zonu stiže još jedan brend iz lanca grupe InterContinental. Tokom leta građevinsku dozvolu dobio je projekat rekonstrukcije objekta u Čika Ljubinoj ulici, koji će prema planovima biti prenamenjen u novi gradski butik hotel.

Investitor Delta Real Estate kroz svoje višegodisnje partnerstvo sa Intercontinental hotel grupom, ovim projektom dovodi na naše tržište još jednu popularnu i brzo rastuću franšizu – Indigo hotel, piše Beobuild.

Indigo hotel Beograd nalaziće se ušuškan u najstrožijem centru grada; foto: Beobuild

Najavljen je poseban enterijer s akcentom na srpsku tradiciju uz razne dodatne sadržaje za goste hotela.

Radi se o brendu koji karakterišu jedinstveni objekti po svetu, uređeni i prilagođeni da oslikavaju lokalnu tradiciju i kulturu. Indigo hotel Beograd nalaziće se ušuškan u najstrožijem centru grada, radovi na izgradnji počeli su pre par meseci, a otvaranje je planirano za jesen 2019. godine.

Ovaj atraktivno butik hotel na 5.275 kvadrata imaće ukupno 46 smeštajnih jedinica. Najavljen je poseban enterijer sa akcentom na srpsku tradiciju uz razne dodatne sadržaje za goste hotela. Restoran hotela Indigo nalaziće se u atrijumu objekta, biće otvorenog tipa i nudiće bogat izbor lokalne kuhinje i specijaliteta.

Akcenat na zelenu gradnju

Zgrada obuhvata objekat ka Knez Mihajlovoj ulici (Po+Pr+3), kao i deo zdanja ka Čika Ljubinoj ulici (Po+Pr+4+Pk) sa bočnim aneksima i centralnim atrijumom. Deo objekta u Čika Ljubinoj ulici je u posleratnom periodu doživeo nadogradnju dve etaže, tako da će rekonstrukcija obuhvatiti adaptaciju dograđenog dela i njegove fasade. U unutrašnosti bloka planirana je dogradnja galerije i dva manja aneksa u nivou prvog sprata, a tokom rekonstrukcije biće primenjeni visoki standardi zelene gradnje.

Ukupna investicija u Indigo hotel Beograd procenjuje se na oko 20 miliona evra, a radove izvodi preduzeće Millenium Team. Fotografije s gradilišta hotela pogledajte ovde.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *