Čedi hotel sa 111 smeštajnih jedinica ima pet zvezdica
Novi objekti

Otvaramo vrata novog luksuznog hotela na Jadranu – Čedi stigao u Luštica Bay

Prvi od sedam hotela u novom gradu na Jadranu, Luštici Bay, Čedi, smešten „na pjeni od mora“ s prekrasnim pogledom na zaliv, marinu i Jadransko more, počeo je sa radom i primio je prve goste.

Kompanija GHM koja upravlja hotelom i luksuznim brendom Čedi, inicijalno osnovanim u Aziji i na Dalekom Istoku, nastavlja širenje u Evropi novim luksuznim hotelom sa 5 zvezdica na prestižnoj lokaciji u Crnoj Gori.

Glavna marina u Luštici Bay je takođe puštena u rad ovog leta i u prvoj fazi nudi smeštaj za 52 motorna plovila i jedrenjake dužine do 35 metara, što će se proširiti na 176, a planirana je i značajna sekundarna oblast za vezivanje manjih plovila.

Pogledajte kako izgleda Luštica Bay:

Hotel nudi privatnu plažu, zatvorene i otvorene bazene i prostor za sunčanje, te direktan pristup mirnom šetalištu i marini.

Smešten između smaragdne morske vode i planinskog predela, na ulazu u Uneskovu svetsku kulturnu baštinu Boke, Čedi hotel sa 111 smeštajnih jedinica raspolaže sa 45 soba i 5 apartmana, a ima i 61 kondominijum uključujući 4 apartmana i penthaus, što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela na ovom području. Hotel takođe nudi privatnu plažu, zatvorene i otvorene bazene i prostor za sunčanje, te direktan pristup mirnom šetalištu i marini. Konferencijski i poslovni centar su takođe prvoklasni sa konferencijskim salama i prostorom za koktele.

Ulaz u hotel Čedi

Vernakularna arhitektura

Hotel je dizajnirao priznati TVS Design studio iz Atlante u SAD, koji je usvojio moderno tumačenje vernakularne arhitekture, sa savremenim, svežim i prozračnim dizajnom GG&Grace, iskoristivši pogled i prelepe predele i koristeći upravo materijale koji naglašavaju originalnu priobalnu lokaciju.

Mešavina smelih nijansi bele boje sa prirodnijom primarnom paletom daće hotelu jedinstveni karakter i pružiti gostima trenutak opuštanja i inspiracije.

Kako izgleda enterijer Čedija:

Posted by Paul Bradbury on Saturday, July 21, 2018

 

Hotel ima dva restorana s pogledom na smaragdnu zalivsku vodu i koristi najsvežije lokalne namirnice za pripremu hrane. Hotel takođe ima i predvorje i bazen, SPA centar i plažne barove.

Luštica Bay sa marinom; Foto: Sergej Zabijako

Prvi golf teren s 18 rupa u Crnoj Gori

Luštica Bay nudi smeštaj na peni od mora, hotele, vezove, a privlačna atrakcija biće i prvi golf teren sa 18 rupa u Crnoj Gori koji je dizajnirao Geri Plejer, koji će se otvarati u fazama i trebalo bi da bude završen 2021. godine.

Početna faza će obuhvatiti više od 1.500 nekretnina, uključujući apartmane, vile i gradske kuće. Projekat predviđa izgradnju i dve vrhunske marine koje nude 226 vezova na period do pet godina.

Moderno tumačenje vernakularne arhitekture

Najniža cena stambenih objekata u Luštica Bay kompleksu iznosi 120.000 evra, koliko košta studio apartman u Centralu.

„Izuzetno smo uzbuđeni što puštamo u rad prvi hotel u Luštica Bay-u, najvećem integrisanom razvojnom projektu u Crnoj Gori na poluostrvu Luštica. Naši prvi gosti su iz Zapadne Evrope, i radujemo se što imaju priliku da se upoznaju s našim besprekornim servisom u jedinstvenom elegantnom okruženju sa rafiniranim ali opuštenim tradicionalnim priobalnim ambijentom“, izjavio je Mark di Rujter, generalni menadžer hotela The Chedi Luštica Bay.

Hotel Čedi počeo je sa radom

Kako piše Danas, najniža cena stambenih objekata u Luštica Bay kompleksu iznosi 120.000 evra, koliko košta studio apartman u Centralu.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *