Aktuelno

Izgoreo „Uradi sam“ u Novom Sadu

Objekat prodavnice „Uradi sam“ na Novom naselju sinoć je u potpunosti izgoreo, ali srećom, povređenih u požaru nije bilo.

Kako za 021 kaže šef smene Vatrogasne brigade u Novom Sadu Igor Adam, požar je započeo sinoć oko dva sata posle ponoći.

„U 02.10 dobili smo poziv da izlazi dim iz objekta ‘Uradi sam’ na Bulevaru vojvode Stepe. Na lice mesta odmah su upućena tri vozila sa 10 vatrogasaca. Već kada su oni stigli, požar je bio u razbuktaloj fazi, pa smo morali da pošaljemo još tri vozila i tri vatrogasca“, kaže Adam za Novosadski informativni portal.

Uradi_sam_pozar_nasa

Uradi_sam_tri_nasa Uradi_sam_izgoreo_nasa

Prema njegovim rečima, bilo je jasno da novosadski vatrogasci ni u punom sastavu neće moći da ugase buktinju, pa su u pomoć pozvali kolege iz celog Južnobačkog okruga, tako da je požar sinoć gasilo čak 39 vatrogasaca u 13 vozila. Adam navodi da su vatrogasci i dalje na licu mesta, i da će najverovatnije ceo današnji dan raditi na gašenju.

„Trenutno se radi na dogašivanju i pretrazi žarišta. To će najverovatnije potrajati ceo dan, budući da je konstrukcija objekta u potpunosti urušena“, kaže ovaj vatrogasac.

Ovo je treći požar u Novom Sadu u poslednjih sedam dana. Pre toga, goreli su objekti u Zmaj Jovinoj i u Lasla Gala, ali srećom i oni su protekli bez ljudskih žrtava.

 

 

(Izvor: M.Sovilj, 021.rs)

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Novosadski Uradi sam podignut iz pepela nakon samo sedam meseci | Gradnja

    […] Kliknite ovde da biste videli još slika sa zgarišta. […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *