Aktuelno, Izdvojeno

Kako će izgledati enterijer hotela Šeraton u Novom Sadu

Otvaranjem Šeratona, koje je predviđeno za kraj godine, Novi Sad dobija najveći konferencijski hotel u okruženju.

Kao što smo već i najavili pre nepunih mesec dana, MK Group je ostvarila saranju sa jednom od najpoznatijih hotelskih korporacija u svetu. Novi Sad će dobiti prvi Šeraton hotel u okruženju s ogromnim potencijalom kada je reč o razvoju kongresnog turizma.

Smešten na uglu Futoškog puta i Bulevara Evrope, hotel Šeraton prostiraće se na 11.000 kvadratnih metara, a osim luksuznim sobama i jedinstvenim enterijerom, hotel će se posebno izdvojiti kongresnim prostorom.

Akcenat na konferencijski turizam

S ukupno sedam konferencijskih sala, kapacitetom od skoro 800 mesta i mogućnošću organizacije više događaja istovremeno, hotel Šeraton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju. Investicija ovakvog obima ima snagu da promeni težište trendova konferencijskog turizma u našoj zemlji, ali i regionu, te na taj način umnogome doprinese razvoju Novog Sada kao kongresne destinacije.

Sa 7 konferencijskih sala i kapacitetom od skoro 800 mesta, Šeraton ima potencijal za organizaciju najvećih skupova u okruženju.

 

Najsavremenija tehnička opremljenost, lokacija i kapacitet kongresnog prostora omogućavaju organizaciju konferencija, seminara, tim bildinga i svih događaja koji će okupljati poslovnu zajednicu u jednom od najluksuznijih hotela u zemlji. Neki od najvećih skupova planiranih za narednu godinu, rezervisani su upravo za Šeraton zbog idealnih uslova koje pruža kako učesnicima tako i organizatorima.

7 sala i 800 mesta za održavanje konferencija

Luksuzni smeštaj

„Saradnja sa hotelskim brendom Sheratton dodatno će učvrstiti našu poziciju na tržištu i značajan je korak ka ostvarenju naših ciljeva u pravcu prve snažne regionalne hotelske kompanije. To će nam takođe dati dodatnu snagu i  otvoriti prostor za mlade i kvalitetne kadrove, motivisane da budu deo tima vodeće hotelske kompanije “, izjavio je Nikola Avram, direktor grupacije hotela koje posluju u okviru MK sistema.

Zgrada je svojevremeno zidana za Holidej In

Pored luksuznog smeštaja, gostima će na poslednjem spratu biti na raspolaganju spa i wellness centar, uređeni po najsavremenijem konceptu spa industrije, a u okviru hotela nalaziće se i klub sobe sa posebnim benefitima za članove lojalti kluba Šeraton, za koje će funkcionisati i poseban concierge program.

Šeraton u Novom Sadu biće jedan od najluksuznijih hotela u Srbiji

Otvaranje hotela previđeno je do kraja godine.

Kada ste već ovde, pogledajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *