Opremanje

Kako do najboljih ponuda za kupovinu stolarije

Sezona zamene stolarije je počela, a najteži deo ovog posla jeste pronaći pouzdano preduzeće koje će ponuditi kvalitetnu stolariju i profesionalnu ugradnju po povoljnim cenama.

PVCponude.com je novi web servis koji omogućava da potpuno besplatno dobijete najpovoljnije ponude za kupovinu PVC ili aluminijumske stolarije. Posetioci web portala www.pvcponude.com popunjavaju formular sa detaljima o željenoj stolariji i u roku od 3 dana dobijaju 4 ponude za kupovinu stolarije. Na taj način mogu brzo, jednostavno i sigurno uporediti cene i kvalitet usluga, te izabrati najbolju ponudu.

Cene PVC i ALU stolarije u Srbiji značajno varijaju. Primera radi, jedan dvokrilni PVC prozor dimenzija 120×140 cm može koštati od 8.500 dinara pa čak do 26.000 dinara. Značajne razlike u ceni potiču od različitog kvaliteta profila, stakla, okova i ostalih elemenata koji se koriste za izradu PVC stolarije, ali i od naručene količine stolarije, ukupnih dimenzija, cene montaže, demontaže i transporta, kao i od trgovačke marže.

PVCponude.com je započeo sa radom u martu ove godine i za sada ima 28 saradnika – renomiranih proizvođača PVC i ALU stolarije u Srbiji. Baza saradnika se svakodnevno povećava kao i broj posetilaca koji žele da uštede novac, ali i svoje vreme.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Sasa

    Svi znamo sta je mercedes ali kad je pvc stolarija u pitanju moram priznati da sam laik .Hocu da promenim drvenu stolariju ali ne znam koji profil da uzmem petokomorni ili sestokomorni.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *