Aktuelno, Opremanje

Nova Philips LED osvetljenja

Philips je na svetskom sajmu osvetljenja i arhitekture „Light Plus Building“, predstavio inovativna LED osvetljenja za kućnu i profesionalnu primenu.

Između ostalog predstavio je revolucionarnu 12-vatnu LED sijalicu kao zamenu za sijalicu od 60 vati, zatim „Living Ambience“ – novi pristup stvaranju raspoloženja, koji bežično integriše veći broj svetiljki i sijalica u jednom sistemu za kućnu upotrebu i „Lirio: Philips, Architon i Ledino“, izražajno osvetljenje vrhunskog dizajna za krajnje korisnike, koje odgovara savremenim enterijerima.

Nova rešenja i koncepti zahvaljujući kojim lokalne samouprave mogu da kreiraju življe gradove kroz uvođenje uličnog LED osvetljenja i LED svetlo i rešenja upravljanja osvetljenjem za poslovne prostorije i prodavnice.

Uz pomoć jednostavnog daljinskog upravljača, „Living Ambience“ omogućava lako prilagođavanje prostorije raspoloženju ili prilici, bežično integrišući više svetiljki i sijalica, kako bi se dobilo bilo koje željeno ambijentalno osvetljenje, a sadrži i poslednju generaciju filipsovog sistema „Living Colours“, hvaljenu liniju svetiljki za kućnu upotrebu, pomoću koje se pritiskom na taster može birati između hiljada različitih boja.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *