Aktuelno, Opremanje

Nova Philips LED osvetljenja

Philips je na svetskom sajmu osvetljenja i arhitekture „Light Plus Building“, predstavio inovativna LED osvetljenja za kućnu i profesionalnu primenu.

Između ostalog predstavio je revolucionarnu 12-vatnu LED sijalicu kao zamenu za sijalicu od 60 vati, zatim „Living Ambience“ – novi pristup stvaranju raspoloženja, koji bežično integriše veći broj svetiljki i sijalica u jednom sistemu za kućnu upotrebu i „Lirio: Philips, Architon i Ledino“, izražajno osvetljenje vrhunskog dizajna za krajnje korisnike, koje odgovara savremenim enterijerima.

Nova rešenja i koncepti zahvaljujući kojim lokalne samouprave mogu da kreiraju življe gradove kroz uvođenje uličnog LED osvetljenja i LED svetlo i rešenja upravljanja osvetljenjem za poslovne prostorije i prodavnice.

Uz pomoć jednostavnog daljinskog upravljača, „Living Ambience“ omogućava lako prilagođavanje prostorije raspoloženju ili prilici, bežično integrišući više svetiljki i sijalica, kako bi se dobilo bilo koje željeno ambijentalno osvetljenje, a sadrži i poslednju generaciju filipsovog sistema „Living Colours“, hvaljenu liniju svetiljki za kućnu upotrebu, pomoću koje se pritiskom na taster može birati između hiljada različitih boja.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *