Građevinarstvo, Novi objekti

Kako izgleda gradilište Luštica Bay na Jadranu: Hotel Čedi i marina dočekuju goste ovog leta

Zvanično otvaranje naselja Marina sa oko 220 stambenih jedinica, prve faze marine sa 176 vezova i hotela Čedi zakazano je za 11. avgust.

Uz vrhunski golf teren, dve marine svetske klase, sedam luksuznih hotela, vile, porodične kuće, apartmane i Central kao žilu kucavicu i mesto jedinstvenog noćnog života i zabavu, Luštica Bay nedaleko od Tivta imaće sve ono što se očekuje od najboljih evropskih destinacija.

Ubrzano se približava završetak prve razvojne faze – naselja Marina – gde je već završeno više od 160 stanova, dok je još 60 stanova, porodičnih kuća i vila u fazi izgradnje.

Luštica Bay, izgled maj 2018.

Ponuda Luštica Bay marine uključivaće 176 vezova dužine od šest do 35 metara, jahting klub i objekte za posadu.

Enterijer hotela radila je renomirana kompanija GG & Grace International sa sedištem u Rimu, Kairu i Dubaiju, dok je arhitektonsko rešenje hotela radio TVS studio iz Atlante (SAD).

Ponuda Luštica Bay marine uključivaće 176 vezova dužine od šest do 35 metara, jahting klub i objekte za posadu, tim u marini koji pruža pomoć 24 sata i na više jezika, lokalne usluge popravke i održavanja, objekte vodovoda i obezbeđivanja napajanja, obezbeđenje 24 sata, pristup bežičnoj internet mreži. Prva faza marine biće otvorena u julu.

U glavnoj marini tokom ovog leta biće otvoreno i najmanje 90% maloprodajnog i komercijalnog prostora ukupne površine od oko 1.500 m2. U ponudi će biti različiti sadržaji, uključujući administrativne poslove i usluge u vezi sa marinom (posredovanje, prodaja, usluge, prodaja nautičke opreme), restorani i kafići, prodavnice odeće i opreme za domaćinstvo…

Prvi Čedi hotel u ovom delu sveta

Centar grada Luštice Bay

Uz otvaranje marine, naselja Marina i prvog hotela, najznačajnija aktivnost jeste početak izgradnje naselja Central, administrativnog i centra grada Luštica Bay. Naselje Central prostiraće se na 240.000 metara kvadratnih pored mesta Radovići i predstavljaće središte zajednice grada Luštica Bay.

Ulice u naselju Luštica Bay

Nova turistička destinacija

Za sada je u razvoj ovog projekta uloženo oko 140 miliona evra, uključujući ključne elemente kao što su hotel, marina, teren za golf i nekretnine. Ubuduće će se u projekat svake godine uložiti po 50 miliona evra.

Na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom delu poluostrva Luštica, kompanija Luštica Development razvija projekat Luštica Bay kao rezidencijalnu turističku destinaciju koja će obezbediti sve sadržaje neophodne za život grada.

Foto: Sergej Zabijako

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *