Prezentacije

Predavanje: Kako projektovati objekte u funkciji energetske efikasnosti

Predstavnici Autodesk prodajnog tima kompanije OSA Računarski inženjering održali su predavanje u Inženjerskoj komori Srbije sa temom „Integrisano projektovanje u funkciji energetske efikasnosti objekta“.

Miloš Stojić, menadžer prodaje za Autodesk proizvode, predstavio je prisutnim članovima komore BIM koncept i na koji način je korišćenem ovog koncepta i Autodesk programa Revit moguće planirati i kontrolisati energetsku efikasnost objekta.Prezentovane su opcije ovog programa i konkretni primeri projekata u okviru kojih je uz pomoć ovog programa bilo moguće postići zavidne rezultate na polju energetske efikasnosti objekata. autodesk-energetska-egikasnost

Osim programa Revit, predstavljeni su i dodatni moduli koji omogućavaju napredne funkcije prilikom projektovanja i analize.

Prema dogovoru između kompanije OSA Računarski inženjering i Inženjerske komore Srbije, OSA će članovima komore držati predavanja o Autodesk proizvodima i njihovoj funkcionalnosti. Pored navedenog, predavanja i prezentacije će za temu imati i druge proizvode kompanije OSA koji su od koristi za članove komore a tiču se skeniranja, štampe i kovertiranja brendova Ocè, Canon i Kern, kao i softvera za upravljanje dokumentima UniDocs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *