Aktuelno

Kamena vuna glavu i enegiju čuva

Napretkom tehnologije, modernizovale su se i tradicionalne bajke, pa su tako glumci pozorišta “Dečja zemlja” na Adi Ciganliji odigrali predstavu “Tri praseta” i tako pokazali kako kamena vuna, pored svoje osnovne namene – termoizolacije i zaštite od požara, može ne samo da uštedi energiju i zaštiti životnu okolinu, već i da spase prasiće pred nasrtajima zlog vuka.

Mališani su kroz predstavu, a odmah potom i kroz druženje sa vatrogascima koje je upriličila kompanija Knauf Izolacija, saznali kako sprečiti požar i kako se zaštititi u slučaju izbijanja vatre, a prava atrakcija za najmlađe je bilo igranje u peni.

“Zadovoljstvo nam je da sarađujemo sa kompanijama koje vode računa i o bezbednosnom aspektu svojih proizvoda. U takvim slučajevima, šmrkove ne moramo da koristimo za gašenje vatre, već za zabavu i igru sa decom”, kaže vatrogasac Zvonko Smrkulj.

Kao deo Knauf Grupe, Knauf Izolacija (Knauf Insulation) predstavlja jedno od najcenjenijih imena u svetu termoizolacije, koji u Srbiji posluje od 2005. godine. Sa proizvodnjom u Evropi, Rusiji, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Američkim Državama, godišnji prihod od prodaje premašuje iznos od 1,5 milijarde evra.

Knauf Izolacija posvećena je održivom razvoju i očuvanju prirodne sredine zato što svoje proizvode, namenjene zvučnoj i termoizolaciji, pravi od materijala koji mogu da se recikliraju, nezapaljivi su i nisu štetni za zdravlje i okolinu.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *