Biramo 10 najboljih kancelarijskih stolica do 250 evra
Nameštaj i oprema

Šoping s arhitektom: Kvalitetne kancelarijske stolice do 250 evra

Predstavljamo vam 10 modela kancelarijskih stolica koje se mogu kupiti u Srbiji.

Presedeti osam i više sati ispred računara prava je muka ako nemate udobnu i odgovarajuću stolicu. Ali kako izabrati pravi model? Tu smo da vam pomognemo!

Iako se na našem tržištu nalazi veliki izbor modela u različitim cenovnim rangovima, mi smo krenuli u potragu za kvalitetnim modelima kancelarijskih stolica koji koštaju do 250 evra. U pitanju su entry-level modeli poznatih brendova koji u svojim ponudama imaju i daleko skuplje modele, ali mi smo se fokusirali na stolice povoljnijeg cenovnog ranga koje “rade posao”.

Evo naših 10 predloga:

Kinnarps – Stolica Claro – cena 250 evra

Ovo je jednostavna, funkcionalna kancelarijska stolica skandinavskog proizvođača nameštaja koja se može poručiti u varijantama tri različite vrste naslona – mrežastim naslonom, presvlakom za mrežasti naslon ili potpuno tapaciranim naslonom. Stolica Claro ima mehanizam za lagano podešavanje nagiba sedišta i naslona, a otpor nagiba je podesiv i naslon se može zakočiti u četiri različite pozicije. U varijanti stolice koja je potpuno tapacirana, visina naslona se može prilagođavati.

Zastupnici brenda Kinnarps za Srbiju Scandinavian Design Center

Stolica CLARO, skandinavski brend Kinnarps

 

NowyStyl – Stolica Navigo Basic – cena od 250 evra

Navigo stolica poljskog proizvođača kancelarijskog nameštaja Nowy Styl ima naslon za leđa koji je podesiv po visini dok je sedište fiksno. Nema naslon za glavu. Postoji i u opciji naslona za leđa s mrežom.

Zastupnici brenda Nowy Styl za Srbiju je Furnix

Stolica Navigo, poljski brend Nowy Styl

 

NowyStyl – Stolica Taktik Mesh – cena 230 evra

Taktik Mash stolica ima opciju podešavanja nagiba naslona i zaključavanje u pet pozicija kao i mogućnost slobodnog ljuljanja naslona. Bez glavonaslona ali se naslon koji je od mreže podešava po visini.

Zastupnici brenda Nowy Styl za Srbiju je Furnix

Stolica Taktik Mesh, poljski brend NowyStyl

 

Antares – stolica Scope – cena 230 evra

Češki brend kancelarijskog nameštaja Antares preporučuje stolicu Scope, prozračnu stolicu s mrežnim naslonom i sedalnim delom. Ističu da stolica ima udobnost za radi duži i od osam sati. Kako ističe distributer, kancelarijska stolica za višesatno sedenje ne predstavlja luksuz, već neophodno sredstvo za rad.

Zastupnik za Srbiju je kompanija Antares Stolice.

Stolica Scope, češki brend Antares

 

Antares – stolica Boston 627 – cena 230 evra

Boston linija se izdvaja po specifičnom dizajnu i podseća na radnu fotelju. Mogu se birati materijali za tapaciranje, a stolica se može podešavati sa sinhronim mehanizmom, slajderom za regulisanje dubine sedalnog dela, podesivom visinom gasnim liftom i podesivim rukonaslonima.

Zastupnik brenda Antares za Srbiju je Antares stolice.

Stolica Boston 627, češki brend Antares

 

Sitland – Stolica Invicta – cena 210 evra

Model Invicta je jednostavna stolica sa elegantnom dizajnerskom linijom. Ima mrežasti naslon, lumbalnu podršku i visinski podesive rukonaslone. Ova stolica jedna je od najprodavanijih radnih stolica italijanskog brenda Sitland.

Zastupnik brenda Sitland za Srbiju je Nitea.

Stolica Invicta, italijanski brend Sitland

 

Sitland – Stolica No Name – cena 198 evra

No Name je pristupačna stolica, dobrih ergonomskih karakteristika. Sa naslonom u mreži, podrškom za lumbalni deo leđa i različitim mehanizmima prilagođava se ergonomiji korisnika.

Zastupnik brenda Sitland za Srbiju je Nitea.

Stolica No Name, italijanski brend Sitland

 

Steelcase – stolica Reply Air – cena od 245 evra

Reply Air model američkog brenda Steelcase s mrežastom tkaninom omogućava automatsko prilagođavanje stolice i pružanje oslonca kičmi svakog pojedinca. Napetost mreže, a time i oslonac koji pruža, prilagođava se sili koju na naslon upire korisnik. Pokazalo se da mrežasta tkanina pruža jaku podršku leđima tokom dugih sastanaka.

Zastupnik brenda Steelcase za Srbiju je Delight.

Stolica Reply Air, američki brend Steelcase

 

Profim – stolica Light Up – cena od 190 evra

Light Up model poljskog proizvođača kancelarijskog nameštaja Profim ima dvostruki izbor tapacirunga, lumbalne potpore, vrste mehanizma i baze.

Zastupnik brenda Profim za Srbiju je Delight.

Stolica Light Up, poljski brend Profim

 

Ikea – Markus – 162 evra

Ova kancelarijska stolica dozvoljava podešavanje visine i ugla kako bi se prilagodila telu. Mrežasti naslon propušta vazduh, pa se stolica ne zagreva pri dugoročnom korišećnju. Izuzetno je otporna, a pravi se samo u crnoj boji.

Stolica se može kupiti u robnoj kući Ikea.

Ikea Markus

 

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

3 komentara

 1. Jeca

  Poslednja dva meseca tražim novu stolicu za svoju kućnu kancelariju, pošto sam promenila sto, pa mi je postojeća malo visoka. Sve ove koje vidim na slikama sam probala i svakoj je nešto falilo. Mahom su imale veoma niske rukonaslone, a ja sam visoka žena koja mnogo radi na računaru, tako da mi to nije dogovaralo. A pored toga, ono što moram da primerim je da su jedino gejmerske stolice udobne, ove klasične kancelarijske baš i nisu. No, nadam se da ću naći nešto što mi odgovara, mada mi miriše na to da ću po svoju stolicu morati u antikvarnicu. Pored stolice, tražim i lampu, ali to ću već lakše, pošto znam šta tražim.

  1. Sonja Brstina

   Veliki broj stolica u izboru ima visinski podesive rukonaslone što je, slažem se, vrlo bitna opcija.

 2. arhitekta

  ništa ne ostavlja boljii utisak
  neko kad uđeš kod potencijalnog poslovnog partnera
  i vidiš da njegovi zaposleni
  sede na profi i skupim stolicama

  odmah znaš da si na pravom mestu :))

Ostavite odgovor

Obavezna polja *