Aktuelno

Ko će biti izvođači radova Beograda na vodi

U izgradnji dve kule učestvovaće domaće firme, a tokom sledeće nedelje biće poznati svi izvođači radova.

Pošto je Vlada Republike Srbije 20. septembra objavila na svom sajtu objavila Ugovor o zajedničkom ulaganju u projekat Beograd na vodi, usledila je nova informacija o tome ko će sve učestvovati u njegovoj izgradnji. Prve dve kule će praviti isključivo sprski građevinari a do sada se zna da su potpisani ugovori sa domaćim firmama Novko, za postavljanje šipova, PMC, koja je zadužena za čišćenje terena, kao i sa kompanijom Mašinoprojekt, koja radi na dizajniranju kula.

beograd-na-vodi-dvosoban-stan
Karakterističan dvosoban stan u kuli površine od oko 90 kvadrata

Kako saznaje redakcija Gradnja.rs, odabrani si i izvođači enterijerskih radova za prvu fazu projekta Beograda na vodi. Naime, tokom ove nedelje krenuće izgradnja uglednih stanova koje će zainteresovani građani moći da pogledaju i da se uvere u kvalitet i nivo opreme. Orijentaciona cena stanova trebala bi da se kreće u proseku oko 2.000 evra po metru kvadratnom.

Beograd-na-vodi-stanovi

Spisak odabranih firmi na enterijerskim radovima takođe će biti poznat do kraja ove nedelje.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

 1. Dragan Mićić

  Poštovani.

  Šetajući sinoć obalom pored Beograda na void, zakačio sam majcu o nekakvu oštru i šiljatu kuku na ogradi postavljenoj na šetalištu.

  Pitam se kako majstori nisu proverili ogradu prilikom postavljanja, jer na nju može neko dete da istera oko, ili da se povredi, što je bio I moj slučaj, da sam pocepao novu majcu.

  Nadam se da će te učiniti nešto po ovom pitanju, a ujedno tražim odštetu za uništen deo odeće, pa vas molim da mi platite pretrpljenu štetu.

  Hvala!

Ostavite odgovor

Obavezna polja *