Enterijeri

Koloritni enterijer koji spaja dnevnu sobu i kuhinju

Puno detalja kao što su jastuci, koloritne zavese, lampe i cveće učiniće dom toplim i prijatnim. Pogledajte kako je sve ovo ukombinovano u jednom američkom stanu.

Kombinovanje više boja u enterijeru kao što su narandžasta, lila, zelena i crvena je vrlo težak zadatak. Ipak, arhitekta Angie Hranowsky je ove boje iskoristila za stvaranje vrlo prijatanog ambijenta.

Veliki otvoren prostor kojeg čine kuhinja sa šankom, dnevna soba i hodnik sa stepeništem bogat je detaljima u lila boji (zavese, jastuci i slike) ali i narandžastom na velikoj površini zida stepeništa.

dnevna-soba

Zeleno-beli mozaik kuhinjskih pločica vezan je bojom s detaljima kao što su vaze i velike dekorativne biljke. Ipak neutralne bež  nijanse na zidovima i velikim komadima nameštaja (kuhinjski elementi, sofa i tepih) daju mirnoću i unose sklad u ovaj kolorit.

kuhinjski-sank

otvorena-kuhinja

komoda-u-dnevnoj-sobi

detalji-u-enterijeru

detalj-stepenista

spavaca-soba

toalet

Ljubiteljima jarkih boja preporučujemo da pogledaju enterijer koji je ušao u uži izbor za Sydney Design Awards 2013, koja se dodeljuje svake godine za najkreativnija rešenja u oblasti enterijera.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *