Sfera 2021 u Sarajevu 2. i 3. novembra
Dešavanja

Konferencija o tehnologiji betona ovog novembra u Sarajevu

Međunarodna naučno stručna konferencija „Sfera 2021: Tehnologija betona“ održaće se 2. i 3.11. 2021. godine u Sarajevu, Hotel Hills.

Konferencija će okupiti regionalne predavače i stručnjake koji će govoriti o različitim tematskim jedinicama koje će se obrađivati. Teme su:

  • Tehnologija betona
  • Beton u niskogradnji
  • BIM – Beton u savremenom projektovanju konstrukcija
  • Beton u arhitekturi,
  • Specijalne vrste betona,
  • Prefabrikovani AB elementi.

Predavače pogledajte na linku.

Preispituju se opredeljenja u kontekstu proizvodnje i primene materijala za spravljanje betona, njihove prednosti i uslovi za primenu.

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentuju dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata. Preispituju se naučna i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredeljenja u kontekstu proizvodnje i primene materijala za spravljanje betona, njihove prednosti i uslovi za primenu kao i mogućnosti za poboljšanjem. Cilj diskusije jeste razmena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće saradnje.

Sponzori konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, Širbegović Inženjering, Xypex i Pinky s.

Partneri, izlagači i prijatelji: Fabrika cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Nexe, Transportbeton, Hering, Put Inženjering, Bossin, Baldinistudio, Ro tehnologija, Binis beton, Doka, Simprolit, Orfej, Tehna, Teknoxgroup, Solidian, Inžinjering1, Terakop, Duly.

Medijski sponzor je portal Gradnja.rs.

Ulaz besplatan uz registraciju

Konferencija će se održati u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi, ulaz je besplatan, a možete se prijaviti putem linka.

Organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa Građevinskim fakultetom Sarajevo, Arhitektonsko građevinsko geodetskim fakultetom Banjaluka, te Institutom IGH iz Zagreba.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *