Konkursi

Konkurs Arhitektonskog fakulteta u Beogradu: Afirmacija kreativnih praksi

Arhitektonski fakultet u Beogradu poziva sve mlade profesionalce koji su diplomirali na ovoj školi da se prijave i uzmu učešće u celokupnom programu.

Ove godine Arhitektonski fakultet kroz seriju događaja obeležava 170 godina visokoškolskog obrazovanja u oblasti arhitekture u Srbiji. Posebno mesto u ovom programu zauzima segment prikazivanja i afirmacije mladih kreativnih praksi, koje predstavljaju deo alumnija Arhitektonskog fakulteta u Beogradu.

Konkurs se održava pod sloganom „Koliko snage imam ja, koliko sna…“

Ideja je da se programom omogući sagledavanje promena u opsegu arhitektonskog delovanja kojim je moguće ostvariti nove oblike aktivnog učešća u društvenim procesima, što je oduvek bilo interesovanje arhitekata.

Poziv za izložbu

Poziv za izložbu je otvoren svim pojedincima i grupama koje u svom sastavu imaju bar jednog člana koji je diplomirao na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu i starosti je do 35 godina.

Poziv je otvoren od 25. aprila do 23. maja 2016. godine a izložba će otvoriti 1. jula 2016. godine u galeriji Štab (ul. Crnogorska 10, Beograd) i trajaće šest dana.

Saznajte više informacija o ovom konkursu na sajtu Arhitektonskog fakulteta.

Možda će vas zanimati i ovaj konkurs:

Raspisan konkurs za prenamenu postojećeg objekta u Muzej grada Beograda

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *