Pogledajte šta nam nude proizvođači koji ove godine ne učestvuju na Sajmu; Foto: Gradnja.rs
Nameštaj i oprema

Sajamski popusti van sajma: Evo koji su još saloni snizili cene nameštaja u novembru

Najveći broj brendova uskladio je period akcijskih cena sa trajanjem sajma u Beogradu, dok se u pojedinim salonima popust može ostvariti sve do kraja meseca. 

Događaj koji smo čekali dve godine, pedeset i osmi po redu Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije u Beogradu otvoren je 8. novembra sa ciljem okupljanja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i Evrope, te tako posetioci tokom šest dana trajanja sajma mogu da vide rešenja u oblasti industrije nameštaja.

Bez obzira na činjenicu da je broj izlagača ove godine primetno manji, ovaj skup i dalje ostaje bitna tačka susreta svih koji su povezani sa industrijom nameštaja, a koliki je uticaj ove manifestacije govori nam i podatak da su i mnoge kompanije koje ne učestvuju na Sajmu upravo u vreme njegovog održavanje dale posebne popuste na svoj asortiman.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Kućni sajmovi

Kare sajam nameštaja trenutno je u toku, a trajaće do ponedeljka, 14. novembra. Popusti se kreću od 30 do čak 40%, a obuhvataju artikle kao što su fotelja Coctail Session, komoda Luxury, klub sto Rome, stolica Urban Desire i drugi.

 

Kućni sajam nameštaja brenda Tahirović iz Novog Pazara otvoren je do nedelje, 13. novembra,  a specijalni sajamski popust iznosi 20%. Tačnije, na redovnih 15% popusta za gotovinsko plaćanje odobreno je još dodatnih 5% popusta.

 

Brend Dallas nameštaj organizuje svoj kućni sajam tokom svih 30 dana novembra, a najavljeni popust od 20% popusta odnosi se na ceo tapacirani program i Dallas Dream asortiman.

 

U salonu Italiana Salotti u Bloku A na Novom Beogradu se takođe do kraja meseca održava Sajam u kući, sa popustima koji idu i do 40%, a u njihovom asortimanu nalaze se sofe sa i bez mehanizma, kao i fotelje i taburei.

Sajamski popusti u ostalim salonima

Tokom trajanja Sajma nameštaja u Beogradu, do 13. novembra, kupovinom u Vitorogovim salonima možete ostvariti popust od dodatnih 10%  na ceo asortiman, dok popusti na odabrane komade idu i do skoro 60%.

Takođe do 13. novembra, kupovinom u prodajnom centru i putem webshopa kompanije Lesnina XXXL možete ostvariti 15% popusta na sav nameštaj, kao i 20% popusta na kompletnu opremu za domaćinstvo.

Brend Feydom do 15. novembra nudi popuste do -20% uz svojim salonima u Beogradu i Novom Sadu.

Sajamski poput od 15 do 25% nudi se i na asortiman brenda Catra Furniture, kao što su ugaona garnitura Plateia, fotelja Cricket i stočić Zen set.

Dallas Company u TC Zmaj u Zemunu nudi tokom trajanja Sajma popust od 20%, koliko na sve artikle daje i brend Soba 23.

Kupovinom do kraja meseca u novosadskom salonu Grand Stil možete ostvariti popust od 10% na određene artikle, dok brend Feydom do 15. novembra nudi popuste do -20% uz svojim salonima u Beogradu i Novom Sadu.

Sajamske cene nudi i Rast, brend koji proizvodi nameštaj od punog drveta visokog kvaliteta, čvrstoće i velike izdržljivosti, a popust do 25% možete ostvariti do 21. novembra.

Izabrali smo za vas...

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

2 komentara

  1. Marko

    Nikakvi popusti. Isti silu kao i svakog vikenda, meseca, praznika, nebitno da li je Nova godina, Bozic, Vaskrs, Prvi maj, Crni petak. Ovo j3 sqmo mazanje ociju narodu. Uzas i ocaj.

  2. Mara

    U čemu je fora sa bojkotovanjem sajma od strane proizvođača?

Оставите одговор

Obavezna polja *