Enterijeri

Kupatilski nameštaj s italijanskim šmekom

Istražili smo za vas šta se može naći od kvalitetnog kupatilskog nameštaja u ponudi domaćih salona.

Svi koji žele da im kupatilo izgleda nesvakidašnje, uglavnom prave nameštaj po meri. Međutim, ukoliko želite da kupite gotov kupatilski nameštaj koji treba da odiše posebnim šmekom, onda treba razmislite o modelima italijanske kompanije Arcom koje vam ovom prilikom detaljno predstavljamo.

Nameštaj u boji

Ukoliko se odlučite za pločice neutralnih nijansi u vašem kupatilu, to može biti idealna podloga za nameštaj u boji. Tako će, na primer, pastelno plavi nijansiran ormarić savršeno ići sa sivim pločicama na zidu. Ukoliko njemu dodate zanimljive nogice od metala, to će drastično podići izgled celokupnog kupatila.

Slična forma metalnog nosača postavljena sa bočne strane može služiti i kao držač za peškir.

Kružna ogledala uvek deluju interesantno – pogotovo kada se iza njega postavi LED traka.

Kružno Vs pravougaono

Zabluda je da se kružna ogledala ne slažu s umivaonicima pravougaone forme. Dokaz je ovaj komad nameštaja s izrazito oštim ivicama i kružnim ogledalom.

Kuda sa stvarima u kupatilu

Puno prostora za odlaganje je realna potreba u današnjim kupatilima. Zato modeli italijanske kompanije Arcom predviđaju ugradnju praktičnih ormarića.

I prostor iza ogledala se može iskoristiti za odlaganje. Ukoliko front ogledala smaknete pod uglom u odnosu na zid, iza njega će se otvoriti dosta prostora za smeštanje stvari koje nisu vidne na prvi pogled.

Ako želite malo odvažnije kupatilo s pravim italijanskim šmekom, onda je za vas ovakvo ogledalo:

Otvorene police pored ogledala su praktične za odlaganje stvari ali nezgodne za održavanje.

Naš favorit

I na kraju, naš favorit zbog jednostavne, a opet vrlo praktične forme. Otvorena polica ispod umivaonika, koja je smaknuta, daje dinamičan izgled. Naravno, ne zaboravite da u ovom slučaju obavezno uzmete metalni sifon – nikako plastičan koji će izgledati veoma ružno jer je vidan.

Zastupnik Arcom nameštaja za Srbiju je EuroDOM iz Beograda.

Foto: Arcom

Srodni članci na portalu Gradnja.rs:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *