Na Mapi gradilišta 2020. već ima preko 900 gradilišta; Foto: Sonja Brstina
Građevinarstvo

Lansirana Mapa gradilišta Srbije za građevinsku sezonu 2020.

Nova građevinska sezona je počela! Mapa gradilišta je resetovana, izbačeni su svi objekti koji su završeni, i dodate su nove zgrade koje su se pojavili od početka ove godine.

Intenzivna građevinska aktivnost u Srbiji primetna je na svakom koraku. Kranovi krase panorame naših gradova, građevinski radnici su postali deficitarno zanimanje, a cene stanova su sve veće. Ovakav trend odrazio se i na Mapu gradilišta 2020. portala Gradnja.rs koja je od danas dostupna svima.

Najviše gradilišta identifikovano je u velikim gradskim zonama kao što su Beograd, Novi Sad i Niš, ali i u Kragujevcu, Pančevu, na Kopaoniku i Zlatiboru.

Za razliku od prošle godine kada je Mapa gradilišta počela sa oko 700 gradilišta, ovu gradilišnu sezonu počinjemo sa nešto više od 900 gradilišta stambenih, javnih i infrastrukturnih objekata. Najviše gradilišta identifikovano je u velikim gradskim zonama kao što su Beograd, Novi Sad i Niš, ali i u Kragujevcu, Pančevu, na Kopaoniku i Zlatiboru.

Mapu gradilišta 2020. mogu koristiti oni koji su u potrazi za stanovima, jer će podatak o novom gradilištu na traženoj lokaciji pronaći pre svih, ali i oni koji žele da ponude svoje usluge i proizvode izvođačima i investitorima.

Ono što je najbolje od svega to je da Mapa gradilišta Srbije potpuno besplatna za korišćenje.

Kako pristupiti Mapi gradilišta

Mapi gradilišta Srbije možete pristupite ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Marko

    Na mapu nije unet Dorćol Centar

Ostavite odgovor

Obavezna polja *