Industrija

LG otvorio prvu akademiju za klimatizaciju u Srbiji

U okviru predstavništva kompanije LG Electronics u Srbiji, danas je na Novom Beogradu svečano otvorena LG Air Conditioning akademija, prva stručna ustanova za besplatno usavršavanje studenata i eksperata različitih profila iz oblasti termotehnike.

LG Air Conditioning Akademija namenjena je studentima, ali i stručnjacima. Studenti i svršeni diplomci mašinskih fakulteta, smera termotehnike, moći će da u direktnoj primeni osete praktični deo nauke koju izučavaju na fakultetu, uz mogućnost da sami puštaju u rad sisteme putem kompjutera i biraju opremu koja je potrebna za neki projekat preko kompjuterskih softwarea.

Predavanja za studente će biti održavana kako na LG akademiji, tako i na fakultetima u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, pa će LG Srbija Mašinskom fakultetu u Beogradu i donirati jedan VRF sistem, za potrebe prakse u laboratoriji fakulteta.

Za stručnjake (projektante, izvođače radova, inženjere na održavanju, servisere) predviđeni su treninzi (obuke) iz oblasti projektovanja, montaže, puštanja u rad, održavanja i servisiranja sistema klimatizacije.

Na treninzima će se vršiti teorijska i praktična obuka, a posle završnog treninga polaznici će moći samostalno da obavljaju poslove iz predmeta koji su pohađali. Svi treninzi su besplatni za polaznike, a firme i pojedinci se sami mogu prijavljivati na treninge za koje budu zainteresovani.

Više infomacija možete pronaći na www.lge.rs.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

 1. vasilije

  kako se mogu prijaviti na obuku za izvodjaca radova lg solarnih panela ima li kakav tel

 2. Igor Conic

  Obratite se kancelariji LG-a na Novom Beogradu.

 3. zoran

  izlazemo na sajmu tehnike u beogradu
  odlazimo na sajmove kako u italiji u milanu tako i u nemackoj 
  sto se tice klimatizacije grejanja i ventilacije

Ostavite odgovor

Obavezna polja *