Rasveta

Luceplan vas vodi na Nedelju dizajna u Njujorku

Iskoristite jedinstvenu priliku da vidite nove lustere direktno na premijeri u Njujorku.

U okviru Nedelja dizajna u Njujorku, renomirani proizvođač rasvete iz Milana predstaviće svoje nove proizvode. Do petka 13. maja imate jedinstvenu priliku da učestvujete u nagradnoj igri i sve to vidite uživo! Naime, sajt Dezeen i Luceplan daruju tri karte do Njujorka i ulaz na ekskluzivno predstavljanje nove rasvete a sve što treba da uradite jeste da se popunite formular na ovoj adresi.

luceplan-Tivedo

Pored puta na Nedelju dizajna u Njujorku, srećni dobitnici osvojiće i Luceplanovu stonu lampu Tivedo koju je dizajnirao Sebastian Bergne.

luceplan-Stochastic-luster

Luceplan će predstaviti dva nova lustera. Prvi je onaj norveškoj dizajnera Daniel Rybakkena koji je dizajnirao Stochastic. Ovaj luster sastavljen je velikog broja staklenih sfera koje su okačene na različite visine kreirajući rasvetu u obliku grozda.

luceplan-mesh-luster

Industijski dizajner iz Milana Gomez Paz dizajnirao je drugi luster za Luceplan koji će biti predstavljen na Nedelji dizajna. On se zove Mesh a sastavljen je od mreže metalnih kablova sa LED-ovima postavljenih na njihovim ukrštanjima.

Srećno!

Firme iz kategorije Rasveta:

Dodaj firmu u Adresar

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *