Aktuelno, Enterijeri

Mali stan prepun dobrih ideja

Kompletno renoviran i pripremljen za unutrašnje proširenje, apartman sa galerijom se trasformisao u dobro integrisan prostor prepun svetla.

Mali openspace u samom centru Novog Sada dokaz je da i manji prostori mogu postati ekskluzivni, čak i kada nisu u njih uložena velika sredstva. Cena svih građevinskih radova uklopila se u 10.000 evra.

Vlasnici su poslovni ljudi, sa stalnim boravkom u Beču, kojima ovaj prostor služi za predah između radnih putovanja i, osim minimalnog komfora, imali su potrebu za malim udobnim ofisom za neophodnu komunikaciju sa svetom.

Arh. Dubravka Đukanović potpisala je ovaj maleni, šarmantan i inteligentno prekrojen prostor.

U galerijskom delu, tamo gde je to visina zadovoljavala, smeštena su dva odvojena niska kreveta napravljena prema projektu. Ispod je kupatilo, a levo, u sakrivenim ormarima, nalazi se servisni deo koji je oslobodio prostor kupatila od mašine za pranje i sušenje veša. U dodnjem delu smeštena je kuhinja, radna soba, dnevni, mini sedeći blok.

Iako je sve smanjeno, jednako je šarmantno i neodoljivo u svojoj maloj enterijerskoj strukturi koja ipak obuhvata sve sto je potrebno savremenim poslovnim parovima.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

  1. ana

    sjajno!!!savrseno!!!!

  2. Iva

    Ovo deluje kao kozmeticki salon iz devedesetih

Ostavite odgovor

Obavezna polja *