Mapa gradilišta za građevinsku sezonu 2021.
Izdvojeno

Mapa gradilišta 2021: Nova verzija s naprednim mogućnostima

Nova verzija Mape gradilišta Srbije omogućava lakše pretraživanje podataka ali i njihovo preuzimanje u Excel formatu.

Mapa gradilišta portala Gradnja.rs korisna je alatka kojom možete da saznate šta se sve zida u vašem komšiluku ali i u celoj Srbiji. Međutim, nova verzija ove aplikacije od sada dopušta napredne mogućnosti. Pored bolje preglednosti na mobilnim telefonima, novu Mapu sada možete pretraživati po čak šest različitih parametara: po imenu zgrade, gradu, ulici, tipu zgrade ali i po investitoru ili projektantu što može biti posebno interesantno ukoliko tražite specifične objekte.

600 gradilišta već na Mapi

Nova Mapa gradilišta za građevinsku sezonu 2021. već sada broji preko 600 gradilišta. Najbrojnije su stambene zgrade, ali tu su i fabrike, tržni centri, verski objekti, klinički centri, aerodromi…

“Pravljenju nove Mape gradilišta pristupili smo detaljno. Trenutno je na njoj označeno oko 600 gradilišta, a do kraja građevinske sezone očekujemo bar još toliko. Najviše gradilišta je mapirano u Novom Sadu i Beogradu, u kojima se očekuje realizacija najvažnijih projekata.” – kaže Drago Polić, urednik Mapa gradilišta.

Podatke sa Mape sada možete obrađivati u Excelu

Mapa gradilišta u Excel formatu

Posebna pogodnost nove verzije aplikacije namenjena je profesionalnim korisnicima, a to je mogućnost da se podaci sa Mape gradilišta preuzmu u Excel formatu. Ova mogućnost omogućava sortiranje i pregled podatka u tabeli prema različitim potrebama. Tabelarni podaci se mogu listati i preuzimati za proizvoljni vremenski period i za različite parametre sortiranja.

Promotivna cena ove usluge iznosi 3.000 dinara mesečno sa plaćanjem na godišnjem nivou. Zainteresovani mogu da se prijave ovde.

Registrujte se i istražujte Mapu

Da biste iskoristili pun potencijal Mape gradilišta, potrebno je da se (besplatno) registrujete a potom i ulogujete na Mapu gradilišta. Nova mogućnost aplikacije jeste i primanje nedeljnog izveštaja o novim gradilištima na email. Potrebno je samo da prilikom registracije selektujete opciju „Da, obaveštavaj me o novim gradilištima na email“.

Mapi gradilišta možete pristupiti na ovoj adresi.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *