Budući izgled hotela Metropol In u Bečićima
Novi objekti

Metropol In u Bečićima: Novi hotel pored Splendida

Hotel će imati ukupno sedam etaža iznad i tri ispod zemlje. Raspolagaće sa 70 soba, od kojih će dva biti luksuzna predsednička apartmana.

Da Budvu nakon godina zatišja očekuje burna investiciona jesen potvrđuje i izgradnja luksuznog hotela sa 4 plus zvezdice na atraktivnoj lokaciji kod crkve Sveti Toma, nadomak Splendida u Bečićima.

To je nakon gotovo šest godina prvi novi hotel koji se gradi ispod Jadranske magistrale u Bečićima, prostoru koji je decenijama unazad bio rezervisan za hotelske kapacitete, a koji je već ugrožen stambenom izgradnjom.

Budući hotel „Metropol – In“, čija je vrijednost procenjena na 20 miliona evra, gradi istoimena kotorska kompanija, koja je prije nekoliko godina kupila atraktivnu lokaciju od ukupno 1.683 kvadrata na lokalitetu koji je u Upravi nekretnine označen kao Babin Vir.

Budući izgled hotela Metropol In u Bečićima

Poslednja etaža hotela predviđena je za moderan restoran, jer sama lokacija hotela omogućava svima pravi užitak. Osim pogleda na prelepu bečićku plažu, sa vrha hotela moći će se uživati u panorami Bečića i Budve. Gradi se troetažna garaža pod zemljom. Uz korišćenje savremenih materijala, kojim će zgrada biti energeteski efikasna, oslanja se i na obnovljive izvore energije, pre svega solarnu, jer broj sunčanih dana na ovom delu obale, omogućava odličnu iskorišćenost. Hotel koji će raditi cele godine, imaće i velnes i fitnes centar, te zatvoreni bazen, što je jedan od preduslova za dobijanje visoke kategorije.

 

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *