Zgrada se nalazi u bloku 66a na Novom Beogradu
Novi objekti

Nova poslovna zgrada Rajfajzen banke

Nova upravna zgrada Raiffeisen banke smeštena je na veoma atraktivnoj poslovnoj lokaciji – u Bloku 66a na Novom Beogradu, novom finansijskom centru grada.

Ukupna površina objekta iznosi oko 18.370 m2, a u njemu će raditi oko 1.000 zaposlenih. Osim službi banke, u zgradi će biti smeštene i ćerke-kompanije Raiffeisen Leasing, Raiffeisen Rent, Raiffeisen Future, Raiffeisen Invest i Raiffeisen Investment. Vrednost ove investicije prelazi iznos od 40 miliona evra.

Poslovna zgrada, čiji je glavni izvođač domaća kompanija, koncipirana je kao moderan poslovni objekat, projektovan u skladu sa savremenim trendovima u arhitekturi. Kao kompanija koja je angažovana na promovisanju prakse društveno odgovornog ponašanja, Raiffeisen banka je vodila računa i o zaštiti životne sredine, te su prilikom projektovanja instalacionih sistema primenjivani principi uštede energije, upotrebom savremenih sistema obnovljive energije i optimizacije tehničkih parametara za ventilaciju i hlađenje.

Zgrada se nalazi u bloku 66a na Novom Beogradu

Moderna arhitektura zgrade i vrhunski kvalitet gradnje, uz poštovanje principa ekološke zaštite, sasvim sigurno će doprineti daljem razvoju i unapređenju vizuelnog identiteta ovog dela grada.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *