Aktuelno

Montažne kuće Loglen uskoro će se praviti u Srbiji

Mađarski proizvođač montažnih kuća „Loglen“ zainteresovan je da izgradi pogon za proizvodnju delova nisko energetskih objekata namenjenih izgradnji montažnih kuća i drugih stambenih objekata u Alibunaru.

Izgradnja ovih delova vrši se po najnovijoj tehnologiji u ovoj oblasti i licencirana je od EU do 2025. godine, navedeno je na zvaničnom sajtu opštine Alibunar.

Istaknuto je i da bi podizanje fabrike u Alibunaru, tj. Srbiji, za matičnu kompaniju u Segedinu puno značilo, jer bi se proizvodi odavde i izvozili. Reč je o isplativoj proizvodnji koja predstavlja vrhunac u građevinarstvu. Proizvodi imaju visoku zvučnu i termičku izolaciju, a objekti se grade deset puta brže od tradicionalnih tehnologija.

loglen-srbija-art

loglen-uno-nagy

loglen-villa-nagy

Za predstavnike opštine Alibunar pomenuti proizvodi predstavljaju i potencijalno rešenje za rekonstrukciju šest azbesnih škola u opštini. Čulo se da je ovakva fabrika trebala da se gradi u Osečini i da bi ova u Alibunaru bila prva u širem regionu.

loglen-srbija-siluett-nagy

loglen-sorhaz-nagy

loglen-uno-nagy

Kompanija Loglen u svojoj ponudi ima oko dvadeset različitih vrsta montažnih kuća od 40 pa sve do 250 kvadratnih metara.

(eKapija)

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *