Nameštaj i oprema

Most oko kreveta: Praktično rešenje za odlaganje stvari

Iako se možda smatraju staromodnim, most oko kreveta funkcionalno je rešenje s kojim ćete dobiti puno prostora za odlaganje stvari. 

Kako ovaj komad nameštaja ne bi „pojeo“ spavaću sobu, predlažemo vam da on bude nešto plići od standardne dubine ormana koja se kreće od 55 do 60 cm. Zato je najbolje da se zatvorene police koriste za odlaganje garderobe, koja se slaže na police, umesto elemenata za kačenje.

Da most ne bi „pojeo“ spavaću sobu, predlažemo vam da on bude nešto plići od standardne dubine ormana koja se kreće od 55 do 60 cm.

 

Most-plakar se uglavnom izvodi od univera. Pošto ovaj orman zauzima veću površinu na zidu, savetujemo da se koriste svetlije nijanse s teksturom drveta u kombinaciji s jednobojnim belim univerom kao što je izvedeno na slici ispod.

most-iznad-kreveta-2a

Kako krevet ne bi „ušao“ preduboko u orman, postavite zatvorenu komodicu kao uzglavlje koja se može iskoristiti kao dodatni prostor za odlaganje.

most-iznad-kreveta-4b

Modeli italijanskog proizvođača Dielle Modus vrlo su dobri primeri kako može most oko kreveta da izgleda vrlo moderno i efektno.

Povezano: Spavaća soba i igraonica u jednom prostoru 

most-iznad-kreveta-4

Most može izgledati zanimljivo ako na leđa iza kreveta postavite interesantnu tapetu ili univer sa razigranom teksturom.

 

Pored otvaranja na šarke, frontovi se mogu otvarati i na klizače. Ipak, kako klizači zauzimaju više prostora za otvaranje, ako borite bitku za svaki centrimetar ormana, opredelite se za šarke.

most-iznad-kreveta-5

Most oko kreveta može izgledati zanimljivo ako na leđa iza kreveta postavite interesantnu tapetu ili univer sa razigranom teksturom.

Povezano:Kreveti s tapaciranim uzglavljem

most-iznad-kreveta-5a

Pogledajte i nove modele spavaćih soba sa sajma nameštaja u Milanu.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *