Enterijeri

Najbolje spavaće sobe u 2013.

Jedna od čestih tema kojim smo se bavili tokom protekle godine bilo je i uređenje spavaćih soba.

Prijatna, topla i ušuškana atmosfera bitna je za dobar odmor a praktičan raspored i odabir nameštaja ključno za uređenje malih stanova. Pogledajte neke od naših favorita za prethodnu godinu.

Pisali smo o načinu odabira boja za spavaću sobu. Jedna od aktuelnih je paleta braon i žute boje koja odaje osećaj topline i ušuškanosti.

spavaca-soba-01

Spavaćom sobom dominira krevet. Zbog toga je dovoljano zanimljivo tapacirano uzglavlje da bi vaša soba delovala zanimljivo i nesvakidašnje.

spavaca-soba-03

Ukoliko vam visina tavanice dozvoljava, krevet možete da smestite na galeriju. Na ovaj način u malom stanu dobijate dodatan prostor a galerija podseća na romantičan balkon.

mali_stan_04

Mali stan na izboru za najlepši enterijer nam je dao primer kako da u malom stanu napravimo spavaću sobu.

mali_stan_03

Za male spavaće sobe preporučuju se svetle boje i dobro osvetljenje. Zbog toga smo izabrali najbolje primere svetlih spavaćih soba.

svetla-spavaca-soba-9

Prostor ispod kreveta najbolje je iskoristiti za ladice u koje možete smestiti puno stvari koje će vam biti na dohvat ruke. Zbog toga su kreveti sa ladicama koje predlaže Ikea idealno rešenje za praktično uređenje spavaće sobe.

krevet-sa-ladicom-3

Sa spavaćom sobom se najčešće kombinuje radni kutak. Italijanski proizvođači preporučuju nameštaj geometrijskih formi, ravnih linija bez suvišnih detalja.

spavaca-i-radna-soba-3

Ipak, najčitaniji postovi su bili oni sa savetima za uređenje malih spavaćih soba. Pogledajte šta savetuju arhitekte ukoliko je vaša soba male površine.

mala-soba-uredjenje-2

Pogledajte sve najbolje iz 2013. godine.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *