Aktuelno

Nameštaj za predsoblja

Prilikom uređenja enterijera posebna pažnja treba se obratiti na uređenje hodnika jer je ovo prostor koji odaje prvi utisak o vašem stanu.

Kompozicija nameštaja za predsoblje se uglavnom sastoji od zidnih polica, dela za kačenje jakni, zatvorenih polica i ogledala.

Ogledalo je zaseban element ili u sklopu zatvorene police za kačenje jakni.

Pored lepog i kompaktnog izgleda, nameštaj za predsoblja treba da je funkcionalan i da nudi veliki prostor za skladištenje. Slaganje cipela zahteva dubinu polica od 15 do 30 centimetara. U dubinu od 15 cm obuća se postavlja uspravno uz pomoć mrežice za cipele. Za klasično slaganje obuće je potrebna veća dubina.

Uglavnom se izvodi od furnira različitih boja i završne obrade. Pored tradicionalnih drvenih modela prikazujemo vam i modernija rešenja nameštaja za predsoblje. Na njima se kao kontrast teksturi drveta  pojavljuju jednobojni beli frontovi izvedeni u viskom sjaju.

Ova elegantna i šarmantana rešenja nameštaja će zasigurno doneti inspiraciju za uređenje vašeg predsoblja. Prikazani modeli nameštaja proizvođača Hülsta se mogže kupiti u salonu Kika, Beograd.

Ukoliko uređujete svoj dom pogledajte neke od ideja za uređenje hodnika koje vam predlažu arhitekte.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *