Jedinstven arhitektonski stil prikaza projekata; foto: Zean Macfarlane, Instagram
Arhitektura

Neobičan Instagram profil posvećen arhitektonskoj ilustraciji

Ovaj Instagram nalog vam može promeniti pogled na arhitekturu ili bar pomoći da dodatno oblikujete svoja znanja i ideje.

Današnje društvene mreže, a Instagram posebno, znatno utiču na oblikovanje stavova, ideja pa i načina ponašanja ljudi širom sveta, što u nekom pogledu može biti zabrinjavajuće. Ipak, iza svih tih lepih slika, postoji inspirativna komponenta i prilika za rast i učenje, koju je uočio i Zean Macfarlane (@zeanmacfarlane) i pronašao svoje mesto negde u sredini svih faktora.

Njegove objave „arhitekture na dnevnom nivou“ oblikovane su u formi skica čiji je stvaralački proces ispraćen detaljnim uputstvima iz čega se nešto može i naučiti.

Zahvaljujući ovim tutorijalima možete naučiti kako ovakav jedinstveni grafički stil možete primeniti i u svojim radovima.

Tu su i tutorijali o savetima za studente, kao i kako da nađete posao u arhitekturi i kako da što bolje napravite svoj CV i portfolio.

Uostalom, pogledajte i sami zašto ovog kreativnog ljubitelja arhitekture na Instagramu prati 50.000 ljudi.

Ipak, Zean Macfarlane se nije zaustavio samo na ovom Instagram nalogu, već na njegovom sajtu 100architecturetips, možete pronaći raznovrsne tutorijale u formi onlajn knjiga, piše ArchDaily.

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *