Nameštaj i oprema

Nova LED rasveta iz Verbatima

Verbatim predstavlja dve nove kategorije LED rasvetnih proizvoda od septembra ove godine – jednu za profesionalne instalatere, a drugu za kućne korisnike, namenjenu maloprodaji.

Maloprodajna serija će dolaziti u tzv. “blister” pakovanjima, popularnim u maloprodajnom okruženju, koja nude bolju vidljivost na policama i lakšu zaštitu od krađe. Serija uključuje sve popularne modele sijalica, uključujući MR16, PAR16, Classic A i Candlelight i ponudi će kupcima priliku za uštedu novca i energije zamenom klasičnih ili halogenih sijalica za LED sijalice.

Dodatno, nova profesionalna serija uključuje proizvode izrađene po zahtevnijim specifikacijama, uključujući ugrađenu kontrolu temperature, bolje mogućnosti prigušivanja svetla i efikasan dizajn hladnjaka. Profesionalna serija uključuje sijalice PAR16, PAR30, PAR38, AR111, MR16, R63, Classic A i Classic B. Pakovane su u praktičnim kutijama (jednostruka i višestruka pakovanja) koje smanjuju logističke troškove i omogućavaju lak pristup proizvodima,što ih čini idealnima za velike instalacije u kancelarijama, restoranima, hotelima ili na brodovima.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *