Softver

Noviteti programa progeCAD 2011

Italijanski progeCAD SRL je u saradnji sa kompanijom Limis doo nakon više od godinu dana razvoja, na srpskom tržištu objavio progeCAD 2011 Professional.

Sa progeCAD Srbija portalu možete preuzeti probnu verziju progeCAD-a 2011 Professional, koja je u potpunosti funkcionalna 30 dana.

Nova verzija progeCAD-a donosi nekoliko izmena:

  • ALE blok menadžer je zamenjen iCADLib modulom koji korisnicima nudi daleko lakše upravljanje i rad sa blokovima. iCADLib donosi i preko 20.000 blokova razvrstanih po oblastima primene.

 

  • Uvedena je podrška za Traceparts portal. Traceparts portal je internet baza koja sadrži više od 100 miliona različitih blokova namenjenih svim inženjerskim strukama. Pristup Traceparts portalu i preuzimanje blokova je moguće direktno iz iCADLib menadžera čime je znatno olakšan svakodnevni rad.

  • Dodat je modul EasyArch. EasyArch u sebi sadrži set alata prvenstveno namenjenih arhitektama i građevinskim inženjerima: zidove, vrata, prozore, stepeništa…

  • Unapređeni su prostori papira (Layout), tako da se pri promeni štampača i papira čuvaju podešavanja, a unapređen je i sam izgled i način rada.

Zajedno sa izlaskom verzije 2011, predstavljen je i iCARE servis koji preko godišnje članarine korisnicima obezbeđuje besplatne nadogradnje na nove verzije, omogućava pristup e-obukama i tehničkoj podršci putem tiketa, elektronske pošte, poziva i udaljenog pristupa.

Više o novinama u verziji 2011 možete videti na progeCAD Srbija portalu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *