Promo

Oaza mira i vrhunskog užitka: hidromasažni bazen i u vašem dvorištu

Kompanija Marconio Wellnes & SPA čini vodene senzacije dostupnim i u vašem domu.

Hidromasaža nudi neponovljiv osećaj opuštenosti, ublažava napetost mišića, otklanja stres, podstiče cirkulaciju i poboljšava zdravlje i izgled kože. Zbog ovih i brojnih drugih benefita, hidromasažni tretman nezaobilazan je u svakom spa i wellness centru, a svojim bogatim asortimanom Marconio Wellnes & SPA kompanija ovu jedinstvenu vodenu senzaciju čini dostupnom i u privatnom okruženju.

Capri4

Hidromasažni bazeni

Za one koji svoje okruženje žele da pretvore u istinski centar hedonizma i prepuste se čarima hidromasaže, Marconio Whirlpool SPA kreirao je posebne hidromasažne bazene, a korisnici mogu za privatnu upotrebu mogu da izaberu između dve vrste: skimerski i prelivni.

Marconio Whirlpool SPA hidromasažni bazeni obiluju sa više mesta za sedenje. Svaki deo bazena krasi poseban raspored, kao i vrste mlaznica, pa tako na različitim pozicijama u bazenu možete uživati u različitim masažama, sami ili sa vama dragim osobama.

Skimerski hidromasažni bazeni – hedonizam na dohvat ruke

Skimerski hidromasažni bazeni poseduju mlaznice visokog kvaliteta, koje su ugrađene u zidove bazena, a zahvaljujući snažnim grejačima i najsavremenijim sistemom za filtraciju vode obezbeđuju toplu i čistu vodu u svakom trenutku. Pogodni su za dvorište, ali se mogu postaviti i na terasu te učiniti spektakularan doživljaj dostupnim na samo korak od vas.

Specijalno kreiran za hedoniste i sve one koji znaju kako sebi da priušte dašak luksuza u sopstvenom domu, Marconio Wellnes & SPA predstavlja skimerski masažni bazen pod nazivom “Capri”.

Ovaj nesvakidašnji primerak hidromasažnog bazena odlikuje moderan dizajn i prefinjen izgled, a 27 vodenih, odnosno 16 vazdušnih mlaznica koje pokreću 3 masažne pumpe i 1 blower čine da ovaj dragulj savremene wellness ponude svojim korisnicima pruža vrhunsko iskustvo relaksacije i uživanja. Opremljen je sa četiri sedalna mesta, a u sam bazen ugrađen je i kontrolor putem kojeg možete manuelno regulisati Ph vode i količinu hlora.

Pogledajte fotografije i uverite se kako hidromasažni bazen “Capri” izgleda u prirodnom okruženju. Obratite pažnju na to kako je jedan običan dvorišni prostor zahvaljujući samo jednom elementu postao oličenje blagostanja i prepuštanja užitku, nezamenljivo mesto za odmor i relaksaciju.

Capri2

Simbol prestiža – prelivni hidromasažni bazeni

Prelivni masažni bazeni predviđeni su po svojim performansama za veći broju korisnika, pre svega u objektima javne namene, ali mogu se implementirati i u privatnim uslovima.

Za razliku od skimerskih masažnih bazena, voda u prelivnom bazenu se pri ulasku u bazen preliva preko prelivne rešetke u kompenzacioni sud. Kada korisnici izlaze iz bazena nivo vode u bazenu opada, što senzor indikuje te se voda iz kompenzacionog suda preko grejača I filtera automatski povećava do maksimuma, odnosno ivice bazena.

Marconio Whirlpool SPA predstavlja moćni simbol prestiža, model „Sagres“, koji se izdvaja se po spefičnom “SPA-pack”, mestu na kome je smeštena sva tehnika poput masažnih pumpi, kompresora, grejača i filtera. Automatska kontrolna tabla programirana je za nekoliko različitih parametara koji će upravljati funkcijama bazena.

Pogledajte fotografiju modela „Sagres“ i vidite kako ovaj prelivni bazen izgleda u realnom okruženju.

Sagres1

Marconio Whirlpool SPA je jedini proizvođač masažnih bazena u našoj zemlji i jedan od samo nekoliko u celoj Evropi kada su u pitanju profesionalni prelivni masažni bazeni što ovu kompaniju čini pravim izborom kada je u pitanju pretvaranje vašeg doma u oazu mira, vrhunskog užitka i opuštanja.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *