Permano zgrada u Kornelija Stankovića 44 na Detelinari
Promo

Novi igrač na tržištu nekretnina u Novom Sadu

Investiciona oluja napokon je probudila srpsku građevinsku industriju i snažno je uticala na povećanje njene međunarodne konkurentnosti. Veliki zamajac ovom sektoru, koji je prema podacima Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u 2018. godini iznosio 16 milijardi dolara, čini i stanogradnja čiji procvat je između ostalog uzrokovan velikim unutrašnjim migracijama ali i povoljnim bankarskim kreditima. Tražnja za kvalitetnim stanovima i poslovnim prostorima ne jenjava, a takav je slučaj i u Novom Sadu gde građevinska aktivnost parira onoj u Beogradu što potvrđuje i Mapa gradilišta. Kupci su u potrazi za gradnjom koju odlikuje dobar kvalitet, energetska efikasnost, raspoloživost i naravno lokacija. Kako pronaći takav stan?

U Novom Sadu se pojavio novi igrač na sceni koji pretenduje da postane jedan od lidera na tržištu nekretnina u ovom gradu. Da je kompanija Permano d.o.o. na čelu sa Goranom Jakovcem, na dobrom putu da uspe u svojoj misiji ne govori samo podatak da je uplaćeni novčani kapital društva 100 miliona dinara, već da je na Detelinari započeo objekat koji će po svemu sudeći opravdati njihovu devizu gradnje kvalitetnih a pristupačnih stambenih jedinica.

Zgrada od 6.444 kvadrata gradi se u planiranom B razredu energetske efikasnosti,

Jedinstven standard

Za kompaniju “Permano” d.o.o. stan je simbol porodice i pojam sigurnosti za buduće generacije. Zbog toga novi objekat (P+5+Pk) u Kornelija Stankovića 44 na Detelinari, koji izvodi Best izgradnja, gradi se po principu koji podrazumeva jedinstven standard gradnje. Pored toga što se zgrada od 6.444 kvadrata gradi u planiranom B razredu energetske efikasnosti, i što će svaki stan imati terasu, ova zgradu krase i brojne druge prednosti kao što je na primer da će svako kupatilo imati i kadu i tuš kombinovano. Međutim, tu nije kraj pogodnostima. Zgrada će imati dva lifta, a stanovi će imati i prilagođene elemente čiji dizajn potpisuje sam Permano što do sada nismo viđali na našem tržištu.

Izgled karaterističnog dvosobnog stana od 61m2
Izgled karaterističnog dvosobnog stana od 61m2
3,5 soban od 89m2
3,5 soban od 89m2
4.0 soban – 90m2
4.0 soban – 90m2
4.0 soban od 97m2
4.0 soban od 97m2

Stanovi će imati i prilagođene elemente čiji dizajn potpisuje sam Permano što do sada nismo viđali na našem tržištu.

Kompaniji „Permano“ d.o.o. je izbor materijala pri izgradnji stambenih prostora najbitniji element. U skladu sa tim ciljem pristupili su istraživanju ne samo domaćeg već i svetskog tržišta i standarda kako si isporučili najbolju moguću kombinaciju kvaliteta i pristupačnosti. Izolacija od kamene vune koja će biti postavljena na klima blokove ispunjava sve aktuelne standarde i pruža prijatnu temperaturu u toku cele godine. Za osećaj topline u domu pobrinuće se podovi blagih boja, a petokomorni prozori od poda do plafona pobrinuće se da svetlost bude stalni gost.

Celokupan utisak ulepšaće i fasada elegantne bele boje u kombinaciji sa prirodnom bojom drveta koja će eksterijeru dati razigran izgled. Noću će fasadu krasiti i svetiljke koje će pored vizuelnog pružiti i sigurnosni efekat.

Noću će fasadu krasiti svetiljke koje će pored vizuelnog pružiti i sigurnosni efekat

Dobra povezanost

Ono što čini ovu stambenu zgradom posebno interesantnom jeste dobra povezanost sa svim delovima grada. Ne samo da se objekat nalazi na pet minuta od Železničke stanice, već je i centar grada na samo 10 minuta vožnje. Takođe, u blizini se nalaze i najpoznatiji trgovački lanci poput Lidla, Jyska, Brico-S-a, i Uradi sam. Međutim, ono što je još važnije za porodice jeste da se u blizini nalaze obdaništa, škole kao i brojni parkovi za decu koji omogućuju najmlađima da uživaju u druženju i igri na otvorenom.

U blizini se nalaze najpoznatiji trgovački lanci ali i obdaništa, škole kao i brojni parkovi za decu.

Da kompanija „Permano“ d.o.o u svojim poslovnim odlukama prvo misli na čoveka i njegovu udobnost u domu, govori i podatak da će nova zgrada na Detelinari poštovati stroge arhitektonske standarde i kriterijume po pitanju funkcionalnost zgrade. Pored standardne pristupne rampe za osobe s otežanim kretanjem, hidrostanice i prostorije za higijenu, koja će olakšati održavanje zgrade, ovaj objekat će imati i biciklanu. Površina biciklane će biti 18 kvadratnih metara i svakom od stanara biće omogućen pristup.

Objekat poštuje stroge arhitektonske standarde i kriterijume po pitanju funkcionalnost zgrade

Novi izazovi

“Permano” d.o.o. ne planira da se zaustavi samo na jednom projektu. Ova kompanija želi da postane lider u investiranju u Novom Sadu i da bude prepoznatljiv na tržištu ne samo kvalitetom gradnje već i izborom lokacije koja će odgovoriti na zahteve svih onih koji žele da budu u centru dešavanja i u blizini samog centra grada.

Više informacija o Permano stanovima potražite na sajtu www.permano.rs ili na brojeve telefona +381 60 490 6914 i +381 60 490 6915.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

5 komentara

 1. Zdravko

  A zna li se posto je kvadrat ovde? Za neki dvosonan stan…npr

  1. Igor Conić

   Sve cene stanova istaknute su na njihovom sajtu na http://www.permano.rs

 2. Vuk

  Jel moguće da će biciklana na tu celu zgradu da bude 18m2? Na tu kvadraturu može da bude i 100 stanova, neka u proseku svako ima samo jedan bicikl, to je 100 bicikala. Pa da je i 50…

 3. Marina

  Naj losije i naj neodgovornije ponasanje ,celokunog tima Permana . Bezobrazni ,lazljivi ….kvalitet stana ,zgrade ispod svakog proseka tj jezivo ….u stan ugradjeno …kartonska sobna vrata ,laminat kvaliteta 0 tj plastificirani karton ,u kupatilu plocice (magicne ) kad ih pokvasis dobijaju crne fleke ….parking blato ispred zgrade …Sve u svemu teski fuseraj

Ostavite odgovor

Obavezna polja *