Novi poslovni objekat u Japanskoj ulici
Novi objekti

Octopus Trade u Novom Beogradu planira izgradnju poslovnog objekta

U Japanskoj ulici gradiće se zgrada spratnosti Po+Su+P+2+Ps od 3.175m2 sa 29 parking mesta.

Investitor OCTOPUS TRADE d.o.o. iz Beograda planira izgradnju stambeno-poslovnog objekta na katastarskoj parceli 4700/29 KO Novi Beograd, a urbanistički projekat uradio je „DALMAK“ d.o.o. iz Beograda.

Predmetna parcela dimenzija 47,9×15.8 metara ima pristup javnoj saobraćajnoj površini – Japanskoj ulici sa jugozapadne strane.

Na parceli se projektuje objekat od 3.175 metara kvadratnih koji je po nameni poslovni, po tipu jednostrano uzidan, spratnosti Po+Su+Pr+2+Ps. U podrumu i suterenu je projektovana garaža, a na ostalim etažama predviđeno je poslovanje.

Poslovni objekat imaće 3.175 m2

Objekat je projektovan u kombinaciji staklenih fasadnih otvora i masivnog fasadnog platna sa striktnim podelama.

Garaža u podrumu kojoj se pristupa autoplatformom imaće 18 parking mesta, od kojih su tri standardna, a 15 u sistemu parkiranja Wohr 551 2.0. Garaža u suterenu ima 13 standardnih parking mesta. Kolski pristup je projektovan iz postojeće interne saobraćajne mreže koja se nalazi na parcelama u javnom korišćenju i njime se pristupa direktno u nivo suterena, navodi se u projektu.

Osnova 1. sprata
Osnova 1. sprata
Presek
Presek

Aluminijumska fasada

Objekat je projektovan u kombinaciji staklenih fasadnih otvora i masivnog fasadnog platna sa striktnim podelama čime je obezbeđena jednostavnost i elegancija objekata, tako da svojim oblikovno arhitektonskim karakteristikama obezbeđuju formiranje kvalitetnog ambijenta, navodi se u UP.

Objekat je projektovan kao skeletna konstrukcija od armirano betonskih ukrućenja i stubova. Temelj je AB temeljna ploča. Fasada je projektovana od aluminijumskih panela na potkonstrukciji. Fasada prema Japanskoj ulici je projektovana od staklenih panela na aluminijumskoj potkonstrukciji – staklena zid zavesa.

Zgrada spratnosti Po+Su+P+2+Ps imaće 29 parking mesta

Javni uvid

Javna prezentacija UP za izgradnju poslovnog objekta u Japanskoj ulici održaće se 8. septembra, a svu dokumentaciju možete preuzeti ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *