Enterijeri

Opeka u enterijeru: Skladan stan u Kijevu

Bela boja i prirodna drvo glavne su karakteristike skandinavskog stila. Pored toga, opeka na zidovima i detalji s motivima ptica su prvo što se zapazi u ovom stanu u Ukrajini.

Stan od 124 kvadratna metara se nalazi u Kijevu. Dizajnerka Olena Yudina stan je organizovala u dva segmenta: privatni i gostinski. Mali hodnik sa gostinjskom sobom, kupatilom, vešerajom i garderoberom na jednoj i dnevni boravak, spavaća soba, garderoba i još jedno kuptilo na drugoj strani.

Stan je organizovan u kružni raspored što znači da se iz jedne sobe prolazi u drugu. Ovo pomaže da se izbegne mnogo malih koridora.

stan-bele-boje

Bela boja dominira prostorom, kako nameštajem tako i zidovima. Drveni podovi pokrivaju većinu poda stana dok kuhinja i kupatilo imaju toplo sive pločice.

Drvo se pojavljuje i na nameštaju, u kuhinji na policama iznad električne ploče. Drvo u ovom slučaju daje dinamiku zidu s belim kuhinjskim ormarićima.

enterijer-bele-boje

Stanom dominira i prirodno zelenilo. Bela opeka na zidu, koja se pojavljuje u skoro svakoj prostoriji, dodatno se ističe zahvaljujući fugama tamnije boje. 

bela-kuhinja

beli-stan

radni-sto

stolovi-u-enterijeru

bela-spavaca-soba

spavaca-soba

ugradjena-kada

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *