Novi objekti

Otvoren Courtyard Marriott u samom centru Beograda

U samom srcu prestonice, na Trgu Republike, otvoren je hotel s četiri zvezdice Courtyard Marriott namenjen pre svega poslovnim ljudima.

Kompanija PSP-FARMAN uložila je skoro 20 miliona evra u hotel sa 112 soba površine oko 22 kvadratna metra, sa modernim kupatilima, opremljene barom, TV, internetom, peglom, kao i dva studija od po 44 m2.

Hotel se prostire na osam spratova i dva ispod zemlje, koji su iskorišćeni za parking i smeštaj opreme. Objekat poseduje i teretanu, fitnes centar, konferencijusku salu, piše eKapija.

marriott-belgrade-2

Hotel je smešten u centralnom gradskom jezgru Beograda, u neposredoj blizini Trga Republike, između Narodnog pozorišta i Narodnog muzeja.

marriott-belgrade-3

Pored ekskluzivne lokacije, objekat odlikuju unikatna arhitektonska rešenja, kako fasade, tako i čitave konstrukcije, kao i inženjerski sistemi koji doprinose energetskoj efikasnosti i funkcionalnosti.

marriott-belgrade-4

Enterijer obogaćuje kolekcija savremene srpske umetnosti pod nazivom Refleksija, i čine je 28 umetničkih dela koji su u konkurenciji od preko 20.000 radova odabrani da krase novootvoreni hotel.

marriott-belgrade-5

Gradnja je završena u rekordnom roku od 14 meseci, a u radovima je učestvovalo 169 firmi. Hotel je namenjen uglavnom za poslovne ljude mada može biti zgodan i za turiste, odnosno, sve one koji mogu da izvoje od 115 evra za noć.

marriott-belgrade-6 marriott-belgrade-7

Pogledajte i kako izgleda hotel Holiday Inn Express u Beogradu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *